Tops: Γιατί είναι απαραίτητα;

12:51 7/5/2018 - Πηγή: Ntynomai

Έφτασε πια η εποχή που τα tops θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο ντύσιμο μας. Αρχικά είναι δροσερά, θηλυκά και κυρίως μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Έτσι τα μονόχρωμα είναι τα πιο εύκολα στους συνδυασμούς, αποτελούν ένα ευέλικτο ρούχο, που μπορεί να σεταριστεί με τα παντελόνια μας -υφασμάτινα και τζιν-, με τις φούστες μας και ιδανικά με ένα ωραίο κολιέ από πάνω.

Τα πιο ιδιαίτερα και σε χρώμα και σε ύφασμα, όπως λόγου χάρη τα δαντελένια, ενδείκνυνται κυρίως για τις βραδινές σας εξόδους.

Επίσης τα tops είναι το ιδανικό ρούχο για τις μακριές φούστες σας, δίνοντας έναν αριστοκρατικό

αέρα στην τελική εμφάνιση.

Τα πολύ κοντά tops δυστυχώς απαιτούν και καλογυμνασμένα σώματα, διαφορετικά δεν κολακεύουν καμία εμφάνιση.

Έτσι, παίρνουμε ιδέες από τις πιο σημαντικές Bloggers παγκοσμίως για το πώς θα τα συνδυάσουμε και θα τα εντάξουμε στο ντύσιμό μας...

Αν νιώθετε πως δεν θέλετε να φαίνεται η επιδερμίδα σας και δεν ταιριάζει με το στυλ σας, η έξπυνμη λύση είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι ψηλόμεσες φούστες, οι οποίες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Τα tops για άλλη μία χρονιά, για άλλο ένα καλοκαίρι είναι εδώ, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ σας.

Και οι δικές μας επιλογές:

Top αμάνικο (5,14 €) [Περισσότερα]Κρουαζέ crop τοπ με έξω τους ώμους (31,92 €) [Περισσότερα]Κρουαζέ crop τοπ με έξω τους ώμους (31,92 €) [Περισσότερα]Κοντό τοπ με ακάλυπτους ώμους (4,95 €) [Περισσότερα]Τοπ λευκό (12,67 €) [Περισσότερα]Lynne crop top (19,92 €) [Περισσότερα]Κοντό τοπ με σφηκοφωλιά και δέσιμο στην πλάτη (4,95 €) [Περισσότερα]Crop top (34,20 €) [Περισσότερα]Crop top (29,94 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα