Γιατί οι ταμπά τσάντες είναι απαραίτητες;

12:08 8/5/2018 - Πηγή: Ntynomai

Το ταμπά σε όλες του τις αποχρώσεις, ακόμα και σε εκείνες που πλησιάζουν πολύ το καφέ, είναι ένα χρώμα πολύ κομψό και ειδικά σε τσάντες που πλέον μπορούν να φορεθούν με πάρα πολλούς τρόπους.

Το ταμπά, όπως και το μαύρο, λοιπόν θεωρείται απαραίτητο χρώμια στα αξεσουάρ μας, καθώς μπορεί να δώσει άπειρες στυλιστικές επιλογές και να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν δεν γνωρίζουμε τι τσάντα να κρατήσουμε.

Αρχικά, τώρα που καλοκαιριάζει, το ταμπά δένει μοναδικά με λευκά σύνολα, σε σημείο να σκεφτεί κανείς πως και να μην θέλει να είναι κομψός αυτό είναι αδύνατο! Φανταστείτε λοιπόν

το λευκό φόρεμά σας με ταμπά τσάντα ή με ολόλευκη εμφάνιση που να περιέχει λευκό παντελόνι και τοπ.

Δένει μοναδικά με το κόκκινο ειδικά στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του. Αν φορέσετε δε κόκκινο φόρεμα ταμπά πέδιλα και τσάντα, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Σετάρεται επίσης εκπληκτικά και με τα τζιν παντελόνια σας, ιδανική τσάντα για την καθημερινότητα σας, ενώ ταιριάζει και με ολόμαυρα σύνολα.

Η ταμπά τσάντα λοιπόν μπαίνει γι' άλλη μία χρονιά στο μικροσκόπιο των αγορών μας. Εμείς προχωρήσαμε σε έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν σε όλα τα σχέδια και τις τιμές.

Η τελική επιλογή είναι δική σας!

Tan Cross Body Bag By Red Cuckoo (54,00 €) [Περισσότερα]LS Bags Nude Τσάντα Ώμου/Χειρός (35,00 €) [Περισσότερα]Tσάντα από συνθετικό δέρμα με δύο χερούλια (69,36 €) [Περισσότερα]Τσάντα ώμου (74,00 €) [Περισσότερα]Guess Kinley Carryall γυναικεία καφέ tote τσάντα (93,70 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα Blu Byblos από δερμα συνθετικο (87,00 €) [Περισσότερα]Καθημερινή τσάντα κάμελ (36,61 €) [Περισσότερα]Τσάντα χειρός (42,00 €) [Περισσότερα]LS Bags Brown Τσάντα Χειρός (29,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα