Ρίγες: Η εγγύηση του καλοκαιρινού στυλ!

11:16 4/5/2018 - Πηγή: Ntynomai

Υπάρχουν κάποια μοτίβα στο ανδρικό ντύσιμο που είναι διαχρονικά και αξεπέραστα, ένα εκ των οποίων είναι αναμφισβήτητα οι μπλούζες με ρίγες, οι ονομαζόμενες μαρινιέρες. Η αλήθεια είναι πως οι ρίγες αποτελούν ένα κλασικό και ευέλικτο μοτίβο, αποτελούν ουσιαστικά το έμβλημα της έναρξης του καλοκαιριού και έχουν το μεγάλο ατού πως μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα και πολλούς τρόπους, δίνοντας ενδιαφέρον ακόμα και στα πιο απλά ντυσίματα.

Πάμε να δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να ενσωματώσετε την κλασική ριγέ μπλούζα στο ντύσιμο σας και, το πιο σημαντικό, πώς

να την συνδυάσετε με τα υπάρχοντα ρούχα σας.

Μπορείτε αρχικά να την φορέσετε με το τζιν παντελόνι σας και τα αθλητκά παπούτσια σας στην πιο cool εκδοχή της.

Μοναδική δείχνει με τις καλοκαιρινές σας βερμούδες. Επιλέξετε μία μονόχρωμη μπλε σκούρα και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ταιριάζουν εξίσου μοναδικά με χαλαρά λινά λευκά παντελόνια!

Επειδή μιλάμε για ρίγες, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα ριγέ πουκάμισο. Τα ριγέ πουκάμισα έχουν την εξής ιδιομορφία, φοριούνται με κάτι μονόχρωμο από κάτω ή μπορείτε να τα φορέσετε ανοιχτά με ένα λευκό t-shirt από μέσα.

Εν γένει οι ρίγες το καλοκαίρι θα αποτελούν πάντα μα πάντα τάση, κυρίως είναι αυτές που δίνουν το κάτι παραπάνω σε μία όμορφη καλοκαιρινή εμφάνιση.

Οι δικές μας προτάσεις...

Μπλούζα T-Shirt (9,99 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-Shirt (25,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-Shirt (47,20 €) [Περισσότερα]Dedicated ανδρικό ριγέ λευκό-μάυρο t-shirt με τσέπη (17,55 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-Shirt (59,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-shirt (45,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-Shirt (59,00 €) [Περισσότερα]Funky Buddha μπλούζα κοντομάνικη ριγέ (14,36 €) [Περισσότερα]T-shirt ριγέ με στρογγυλή λαιμόκοψη Franklin & Marshall (35,20 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα