3 στυλιστικά προβλήματα κάθε Μάη!

15:22 4/5/2018 - Πηγή: Ntynomai

Άνοιξη…! Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν και οι αλλεργίες καραδοκούν.

Μάης...! Είναι ο μήνας από τον οποίο βλέπεις το καλοκαίρι να καταφτάνει ενώ ταυτόχρονα ο χειμώνας σου στέλνει ακόμη χαιρετίσματα. Κάπως έτσι αφιερώνεις ώρες ολόκληρες ψάχνοντας να βρεις τι θα φορέσεις.

Ακολουθούν 3 από τις πιο συνηθισμένες αιτίες πονοκεφάλου τον τελευταίο καιρό.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Η φάση είναι ότι την μια ζεσταίνεσαι υπερβολικά γιατί φοράς μακρυμάνικο και την επόμενη που λες θα βάλω

κάτι καλοκαιρινό, κάνει υπερβολικό κρύο. Τελικά τις επόμενες 2-3 μέρες κοιμάσαι αγκαλιά με ένα θερμόμετρο. Και αφού δεν μπορείς να πάρεις κάποια σωστή απόφαση, στο δωμάτιό σου κυκλοφορεί ότι ρούχο έχεις και δεν έχεις - ρούχα για όλες τις εποχές. Εντωμεταξύ πλέον δεν χωράς να κοιμηθείς στο δωμάτιο και την βγάζεις στον καναπέ.

Να φορεί κανείς καλσόν ή να μην φορεί;

Ιδού η απορία! Από τη μια ζεσταίνεσαι, από την άλλη δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να αφήσεις απροστάτευτα τα ποδαράκια σου στον έξω κόσμο. Και έστω λοιπόν ότι λες θα φορέσεις...Τι να φορέσεις;! Το ένα είναι πολύ σκούρο για την εποχή, το άλλο πολύ παχύ. Εντωμεταξύ άλλο χρώμα δείχνουν τα πόδια, άλλο το υπόλοιπο σώμα. Πες ότι τον χειμώνα καλύπτεται η διαφορά… τώρα;!

Μποτάκια ή όχι;

Άλλο ένα μεγάλο δίλημμα που σε βασανίζει. Είναι πολύ ωραία τα νέα σου μποτάκια από την ανοιξιάτικη κολεξιόν, αλλά πώς θα τα κυκλοφορήσεις στον ίδιο δρόμο που κυκλοφορούν και πέδιλα; Με τι ψυχική δύναμη θα τα φορέσεις όταν έξω η θερμοκρασία πλησιάζει 30άρια;

Να έχετε έναν υπέροχο και λουλουδάτο Μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα