Tips: Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι!

Αν υπάρχει ένα παντελόνι άκρως καλοκαιρινό και ευέλικτο και που αξίζει πραγματικά να έχουμε στη ντουλάπα μας αυτό είναι αναμφισβήτητα το λευκό τζιν παντελόνι. Κάνοντας λόγο λοιπόν για τη μαγική λέξη "ευελιξία" στα ρούχα, ουσιαστικά κάνουμε λόγο για ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με παρά πολλούς τρόπους, που μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού θα τονίζει το μαύρισμά μας και κυρίως για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Έτσι λοιπόν στην καθημερινότητά μας μπορούμε να το συνδυάσουμε με T-shirts, κάθε χρώματος

και στυλ, και φλατ παπούτσια, είτε αυτά είναι σανδάλια είτε espadrilles.

Για ένα total white look μπορούμε να το συνδυάσουμε με λευκό πουκάμισο και πέδιλα σε έντονα χρώματα, αλλά αν θέλουμε να κλέψουμε τις εντυπώσεις μπορούμε να τονίσουμε την αντίθεση του λευκού με το μαύρο και να το συνδυάσουμε με μαύρο πουκάμισο.

Ταιριάζει επίσης ιδανικά με μαρινιέρες προσθέτοντας όμως κόκκινα αξεσουάρ, όπως ζώνες ή τσάντες.

Στις βραδινές μας εξόδους αποθεώνεται με Hot tops και ψηλοτάκουνα πέδιλα χρυσά ή ασημένια ή με ιριδίζουσες γενικά αποχρώσεις.

Όπως και να έχει, το λευκό τζιν παντελόνι αποτελεί μία αγορά-επένδυση και είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθείτε στις στυλιστικές σας διαδρομές.

Και οι δικές μας προτάσεις...

Levis 501 Skinny In The Clouds Γυναικείο Τζιν Παντελόνι (70,00 €) [Περισσότερα]Pepe jeans VENUS (77,60 €) [Περισσότερα]Pepe jeans SOHO (53,60 €) [Περισσότερα]Γυναικείο ελαστικό λευκό τζιν σε skinny εφαρμογή (76,30 €) [Περισσότερα]Pepe Jeans (46,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι denim με πέντε τσέπες (71,20 €) [Περισσότερα]Γυναικείο skinny τζιν παντελόνι από ανακυκλωμένα υλικά Esprit (39,99 €) [Περισσότερα]Παντελόνι με βαμβάκι και διακοσμητικά τρουκς στο πλάι (19,95 €) [Περισσότερα]Armani jeans GAMIGO (140,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα