Οι «Φίλες» άλλαξαν όλη τη ζωή μου

SHOWBIZΟι «Φίλες» άλλαξαν όλη τη ζωή μουΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 17:19

Σχεδόν μια δεκαετία έχει περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε την Αγγελική Δημητρακοπούλου στην τηλεόραση. Η ταλαντούχα αρτίστα, που γνωρίσαμε το 1996 στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω τιμής», παρότι ανήκε στην νέα γενιά χαρισματικών ηθοποιών, αποσύρθηκε ξαφνικά.

Για προσωπικούς λόγους το 2005 σταμάτησε να κάνει τηλεόραση. Τελευταίος της ρόλος ήταν εκείνος στην κωμική σειρά «Κατάλληλη στιγμή» στη ΝΕΤ,

δίπλα στην Ελένη Καστάνη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ενώ έκανε ένα guest και στις «Επτά θανάσιμες πεθερές».
«Δεν έχω σοβαρούς λόγους να δηλώσω για την αποχή μου από τη «μικρή οθόνη». Το κυριότερο είναι πως όταν εργάζεσαι κάπου πρέπει και να πληρώνεσαι. Επίσης, όταν γέννησα το δεύτερο κοριτσάκι μου, αποφάσισα πως θέλω να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου και όχι κάποιος άλλος» αποκαλύπτει στην «Espresso» η Αγγελική Δημητρακοπούλου. Η ευτυχισμένη μαμά αφοσιώθηκε στην οικογένεια της και έβαλε την υποκριτική σε δεύτερη μοίρα, μα πάντα έτοιμη να επιστρέψει κοντά της. «Για να επιστρέψω στην τηλεόραση, πραγματικά θα ήθελα να έχω μια σοβαρή πρόταση. Οι ώρες γυρισμάτων ξεπερνούν καθημερινά τα δωδεκάωρα και σε αυτό υπάρχει αντίτιμο όταν έχεις μικρά παιδιά. Σήμερα οι κόρες μου είναι επτά και δέκα χρονών. Δεν θα αναφέρω τα ονόματά τους γιατί μετά αρχίζουν «κοίτα το όνομα μου είναι εδώ ή μας αναφέρει η εφημερίδα» λέει γελώντας.

Το 2002 έγινε κάτι... μαγικό στη ζωή της και μάλιστα στα backstage της σειράς «Για πάντα φίλες» με την ίδια, την Χριστίνα Αλεξανιάν και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο ήταν βασισμένο σε μια παρέα γυναικών και τα προβλήματά τους. Θηλυκά της διπλανής πόρτας ανήσυχα, με δίψα για ζωή και εμπειρίες.
Οι έρωτες τους, οι ανησυχίες τους, μα πάνω απ' όλα η αληθινή φιλία που τις ένωνε, τις έκανε να υπερνικήσουν τα εμπόδια και να γευτούν στη ζωή αυτά που ήθελαν. Στα γυρίσματα η Αγγελική Δημητρακοπούλου συνάντησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του τεχνικού-ηχολήπτη Ορέστη Καμπερίδη, γιο του αείμνηστου ηθοποιού Δημήτρη Καμπερίδη.

Η Αγγελική έζησε το ρόλο της και στην πραγματική ζωή. Η γνωριμία κατέληξε σε σχέση, η σχέση σε έναν μεγάλο έρωτα. Παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο, απέκτησαν δύο κορούλες και σήμερα ζουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.
«Στη δεύτερη σεζόν της σειράς υποδυόμουν την έγκυο. Στην πραγματικότητα διένυα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης μου στην πρώτη μου κόρη» λέει στην «Espresso». «Η μόνη διαφορά, πια, με τη σειρά είναι πως με τις φίλες μου, συναδέλφους από αυτή τη δουλειά, δεν βλεπόμαστε. Και ευθύνομαι εγώ γι' αυτό. Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και καθόλου χρόνο. Μην νομίζετε πως κάθομαι. Είμαι πολύ ανήσυχη! Γιατί δημιουργία δεν είναι μόνο η υποκριτική και το θέατρο.

Κατασκευάζω χειροποίητες τσάντες και ρούχα. Στην ιστοσελίδα το www.mummysboyfriend.gr θα δείτε όλα όσα φτιάχνω για την εταιρία που έχουμε δημιουργήσει με το σύζυγό μου, Ορέστη. Όλα τα αξεσουάρ και ό,τι άλλο δημιουργούμε περνάει από τα χέρια μου.

»Οι ώρες είναι ατελείωτες και δεν προλαβαίνω να πιω ούτε έναν καφέ! Ανακάλυψα αυτό το ταλέντο μου με την μοδιστρική και τα πατρόν, όταν κάθισα πρώτη φορά σε ραπτομηχανή και κατέστρεψα ένα ρούχο μου!

»Κι από τότε, καταστρέφοντας, έμαθα. Δεν ήξερα πώς να πιάσω το ψαλίδι. Με τον καιρό όμως και από κουβέντες με επαγγελματίες του είδους έμαθα, και με το δικό μου τρόπο συνεχίζω να δημιουργώ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό το κομμάτι, δείχνουν και οι κόρες μου».

Η σχέση με τις δύο κόρες της

«Όταν ήταν πιο μικρές σε ηλικία και στις βόλτες μας σταματούσε κόσμος να μου μιλήσει, δεν έδιναν και μεγάλη σημασία. Αργότερα που μεγάλωσαν, άρχισαν να το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Με περιέργεια, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Αλλά πρέπει να τα καθησυχάζεις τα παιδιά σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν με βλέπουν στην τηλεόραση τους κάνει μεγάλη εντύπωση. Με κοιτάζουν για λίγο και μετά κρύβονται στα μαξιλάρια! Έχει πλάκα, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Μάλλον επειδή είναι παιδιά» λέει γελώντας. Κληρονόμησαν, άραγε, το ταλέντο της μαμάς τους; «Η υποκριτική είναι ανάγκη. Αν είναι, θα τους βγει. Αλλά με τα ψαλίδια, τις κλωστές και τις βελόνες τα πάνε τέλεια», λέει η Αγγελική.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα