Νέες «βόμβες» για τον Κόσμπι

SHOWBIZΝέες «βόμβες» για τον ΚόσμπιΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 17:10

Πρώην Playmate είναι η 16η γυναίκα στη λίστα με τις καταγγέλλουσες τον διάσημο κωμικό Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση, την ώρα που ο ηθοποιός επιμένει ότι όλα αυτά είναι «υπονοούμενα», στα οποία δεν προτίθεται να απαντήσει.
Η 71χρονη σήμερα Βικτόρια Βαλεντίνο υποστηρίζει ότι στα νιάτα της βιάστηκε από τον ηθοποιό με τον ίδιο τρόπο που έχουν περιγράψει μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες που δηλώνουν θύματά του. Μιλώντας στην εφημερίδα «Washington

Post», είπε ότι ο Κόσμπι νάρκωσε την ίδια και μια φίλη της κατά τη διάρκεια δείπνου στο Χόλιγουντ το 1970 δίνοντάς τους ένα χάπι, το οποίο όπως τους είπε: «Θα τους έκανε όλους να νιώθουν πιο χαρούμενοι».

Της επιτέθηκε

Στη συνέχεια τις μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε κοντινό διαμέρισμα.

Κάποια στιγμή η Βαλεντίνο ξύπνησε και είδε τον ηθοποιό πάνω στην αναίσθητη φίλη της. Οπως ισχυρίζεται, προσπάθησε να τον απομακρύνει από τη φίλη της και αυτός, εκνευρισμένος, της επιτέθηκε και τη βίασε. «Ηρθε προς το μέρος μου, κάθισε, άνοιξε το φερμουάρ του, άρπαξε το κεφάλι μου και με έσπρωξε προς τα κάτω. Μετά με γύρισε μπρούμυτα. Ηταν εφιάλτης!» θυμάται χαρακτηριστικά η ηλικιωμένη γυναίκα.


Οι δικηγόροι του ηθοποιού τονίζουν με κάθε ευκαιρία ότι αυτή η ξαφνική έκρηξη καταγγελιών είναι -τουλάχιστον- «παράλογη». Ωστόσο, όπως εξηγεί η Βαλεντίνο, δεν το έκανε νωρίτερα επειδή όπως λέει: «Τι είδους αξιοπιστία θα είχα;»
Διαβάζοντας όμως την καταγγελία μιας άλλης ηλικιωμένης σήμερα γυναίκας, της 77χρονης Μπάρμπαρα Μπόουμαν, η οποία αποφάσισε να μιλήσει 44 χρόνια μετά, πήρε κουράγιο για να πάρει την εκδίκησή της ξεμπροστιάζοντάς τον.
Τέλος, η 71χρονη σήμερα Κριστίνα Ρουέλι σε συνέντευξή της στο «Philadelphia Magazine» υποστήριξε ότι ο ηθοποιός το 1965 τη βίασε στο ίδιο του το σπίτι, όπου κοιμόταν το μωρό του, ενώ η τότε σύζυγός του βρισκόταν σε ταξίδι.

Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα