Θρίλερ με εξαφάνιση 36χρονης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ με εξαφάνιση 36χρονηςΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 16:52

Με αμείωτο ρυθμό -και την ελπίδα πως θα υπάρξει αίσιο τέλος- συνεχίζονταν έως αργά χθες το βράδυ οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαρίας Αλιμπινίσι, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα της Κυριακής από την Ιστιαία. Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 36χρονης γυναίκας από την περιοχή Δροσιά ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν επισκέφτηκε την αδερφή της στον Αγιο Γεώργιο Ιστιαίας. Ωστόσο περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα Κυριακής η 36χρονη φέρεται ότι μπήκε σε αυτοκίνητο και έφυγε προς

άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνό της και άλλα προσωπικά είδη. Γεγονός που ανησύχησε ιδιαίτερα τους συγγενείς της, οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο επικοινώνησαν άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα της Ιστιαίας και ανέφεραν το περιστατικό.


Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος και η αδερφή της Μαρίας Αλιμπινίσι βρέθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Περιπολικά της Αστυνομίας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας, «χτενίζοντας» την ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε είναι μάρκας Lancia Y, ανθρακί χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253. Η Μαρία Αλιμπινίσι φορούσε φόρμα, έχει ύψος 1.65 μ. και βάρος 65 κιλά. Οποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι παρακαλείτε να επικοινωνήσει άμεσα με την Αμεση Δράση ή το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (22260-52235), όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα