Η βόλτα γενεθλίων δεκάδων MINI Cooper στη Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ βόλτα γενεθλίων δεκάδων MINI Cooper στη ΘεσσαλονίκηΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 16:52

Ασπρα, κόκκινα, κίτρινα και μπλε, με ρίγες ή χωρίς, δεκάδες ιστορικά MINI Cooper περίμεναν χθες τους Θεσσαλονικείς στην παραλία της πόλης! Πλήθος κόσμου αιφνιδιάστηκε ευχάριστα στη θέα των κλασικών αυτοκινήτων (δημιουργία του Σμυρνιού Αλεξ Ισιγόνη) που... παρατάχθηκαν στην παραλία με πρωτοβουλία του κλαμπ των ιδιοκτητών της Θεσσαλονίκης,

οι οποίοι γιόρτασαν με αυτόν τον τρόπο την επέτειο (55 ετών) του αγαπημένου τους MINI.


Τα δεκάδες ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και νέα Mini συγκεντρώθηκαν μπροστά από το άγαλμα του Κ. Καραμανλή στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο καλός καιρός αποτέλεσε σύμμαχο για τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς πλήθος Θεσσαλονικέων έκανε βόλτα στην παραλία και χάζεψε από κοντά τα αγαπημένα MINI, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες τους, να ρωτήσει λεπτομέρειες και να ποζάρει δίπλα στα ιστορικά οχήματα.


«Συγκεντρωθήκαμε όλοι σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε την επέτειο των 55 ετών ζωής του MINI και να εκθέσουμε τα αυτοκίνητά μας στο κοινό της Θεσσαλονίκης για να τα απολαύσει» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Thessaloniki MINI Club Γεώργιος Γκιορτζής. Παράλληλα, στον χώρο βρέθηκαν και πολλά μέλη του Συλλόγου Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος με τα δικά τους παλιά αυτοκίνητα. Το πρωτοποριακό για την εποχή του MINI, το οποίο σχεδίασε ο Αλέξανδρος Ισιγόνης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1959.

Keywords
Τυχαία Θέματα