«Πρωταθλήτρια» στη ζωή και την πασαρέλα

ΚΟΣΜΟΣ«Πρωταθλήτρια» στη ζωή και την πασαρέλαΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 16:52

Θέτει υποψηφιότητα με αξιώσεις για τον τίτλο Μις Γαλλία, που θα κριθεί στις 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο ήδη φέρει τον τίτλο της «Μις Επιβίωση». Η Σολέν Σαλμάνι εξομολογήθηκε ότι πριν από τρία χρόνια, ενώ ήταν στην εφηβεία, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς που της έσωσε τη ζωή. Το 2011 πήγε στον γιατρό για μια καταρροή που τραβούσε καιρό και εν τέλει διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια. «Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα τμήμα της καρδιάς μου δεν παλλόταν

πια. Επρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση, αλλά αρχικά δεν ήθελα να το σκέφτομαι» εξομολογείται η καλλονή στον «Parisien».
Στα 15 της χρόνια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε, ωστόσο η επιδείνωση της κατάστασής της την ανάγκασε να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους φόβους της.

«Ενα βράδυ επέστρεψα στο νοσοκομείο, καθώς χρειαζόταν να νοσηλευτώ και να αλλάξω θεραπεία. Υπέφερα τόσο που με έριξαν σε τεχνητό κώμα και μου έκαναν μεταμόσχευση» θυμάται. Η επέμβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη και κράτησε 10 ώρες. Αποδείχθηκε ευτυχώς απόλυτα επιτυχημένη και δύο μήνες αργότερα η Σαλμάνι ήταν υγιής. Επέστρεψε στο σχολείο και είχε και πάλι μια φυσιολογική ζωή.


Εναν χρόνο αργότερα, θέλοντας να εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή της ζωής της και, κυρίως, να μην έχει απωθημένα, αποφάσισε να πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς. Αναδείχτηκε νικήτρια σε εκείνον και σε όσους ακολούθησαν, με αποτέλεσμα τώρα να είναι μία από τις 33 υποψήφιες για τον τίτλο Μις Γαλλία 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα