Στα μαλακά έπεσε τελικά «θερμόαιμος» αστυνομικός

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα μαλακά έπεσε τελικά «θερμόαιμος» αστυνομικόςΔευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 16:52

Μικρότερη «καμπάνα» (φυλάκιση έξι μηνών) επιφύλασσε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για έναν 32χρονο αστυνομικό της Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, τον Μάιο του 2007, στο σπίτι όπου διέμενε το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η νεαρή σερβιτόρα που έπεσε θύμα του αστυνομικού, την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα και στη συνέχεια είχε κολλήσει το όπλο του στον κρόταφό της απειλώντας ότι θα την πυροβολήσει και θα τη σκοτώσει.


Στο πρώτο

δικαστήριο, τον Μάρτιο του 2013, ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών για παράνομη χρήση του υπηρεσιακού όπλου του και πρόκληση σωματικών βλαβών. Είχε ασκήσει έφεση και συνέχιζε να υπηρετεί στην Τροχαία Χαλκίδας. Τελικά, σστο Εφετείο Εύβοιας ο «θερμόαιμος» αστυνομικός καταδικάστηκε μόνο για την κατηγορία του ξυλοδαρμού και όχι της παράνομης χρήσης του υπηρεσιακού όπλου του, καθώς συνάδελφός του κατέθεσε ότι την ώρα του ξυλοδαρμού το όπλο βρισκόταν στον φοριαμό του, στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η νεαρή τον απατούσε και τον κατηγόρησε για λόγους εκδίκησης, επειδή τη χώρισε, ενώ η μητέρα του θύματος υποστήριξε ότι ο αστυνομικός έτρεφε παθολογική ζήλια για την κόρη της και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα