148. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (20:00)

13:22 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Στο πρώτο ματς (4/10): Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2-4 (Ντε Γιονγκ 18', Ντε Καμάργκο 74' - Μπαρόνι 25', Μεϊρέλες 40', Κάουτ 71')

* Η νίκη που έκανε τον Οκτώβριο επί της Μπορούσια η Φενέρ, ήταν η μοναδική της στα δέκα ματς που έχει δώσει με γερμανικές ομάδες ανεξαρτήτως έδρας (1-2-7)!

Γήπεδο: «Şükrü Saracoğlu»
Προϊστορία: -
Διαιτητής: Manuel Jorge Neves (Πορτογαλία)

Βαθμολογία (5 αγώνες): Φενέρμπαχτσε 13 - Γκλάντμπαχ 8 - Μαρσέιγ 5 - ΑΕ Λεμεσού 1

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν την μάχη για την πρωτιά του ομίλου τα «καναρίνια», που μετά τα

πέντε πρώτα τους ματς έχουν μόλις μία βαθμολογική απώλεια, την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Μαρσέιγ. Έκτοτε πήραν τέσσερις σερί νίκες, δεχόμενα μάλιστα γκολ μόνο στη μία εξ αυτών. 'Εχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση, στο σημερινό ματς είναι αδιάφορη η Φενέρ και ευρισκόμενη στο -2 από την κορυφή, το μυαλό της βρίσκεται όπως είναι φυσικό στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο τελευταίο της παιχνίδι εξάλλου στην Καϊζερίσπορ, κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό δε ήταν το πέμπτο παιχνίδι στα έξι τελευταία της εκτός έδρας, που δεν πετυχαίνει περισσότερα του ενός γκολ.

Προηγούμενο ματς: Έτσι όπως εξελίχθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καϊζερίσπορ, θα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι, ήταν αυτή που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 84', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάουτ έσωσε την παρτίδα.

Στατιστικό: Αήττητη η Φενέρ στα έξι τελευταία της εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει μόνο μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα.

Απουσίες (5): Υπάρχουν αρκετά προβλήματα για σήμερα. Συγκεκριμένα εκτός βρίσκονται για να ξεκουραστούν οι μέσοι Σαχίν, Τοπούζ, Κράσιτς, Μεϊρέλες και Τοπάλ.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ντεμιρέλ - Καλντιρίμ, Γιομπό, Ιρτεγκούν. Γκιονούλ - Οζτούρκ, Στοκ - Έρκιν, Μπαρόνι, Κάουτ - Σο

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι και για τους Γερμανούς το σημερινό. Η πρωτιά εξάλλου έχει χαθεί και μαθηματικά, παρά τη νίκη τους με 2-0 πριν από δύο εβδομάδες επί της ΑΕΛ. Τουλάχιστον με το να χάσει η Μαρσέιγ από την σημερινή της αντίπαλό, εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, αφού ακόμα κι αυτή χάσει σήμερα σε συνδυασμό με νίκη των Γάλλων, υπερτερεί στην ισοβαθμία. Στην Μπουντεσλίγκα παράλληλα κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα από την πολύ δυνατή έδρα της Σάλκε. Βέβαια συμπλήρωσε και τέσσερις αγωνιστικές με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός της προνομιούχου εξάδας.

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε σημαντικό βαθμό στο «Γκεζελκίρχεν» από την Σάλκε (1-1), αν και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το διπλό αν ήταν λίγο πιο προσεκτική. Δεν πήρε ιδιαίτερα ρίσκο ο Φαβρ, ενώ ο Ντε Καμάργκο της έδωσε και το προβάδισμα στο 62', αλλά πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας δέχτηκε την ισοφάριση.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί Under 2,5 μετράει η Γκλάντμπ

Keywords
Τυχαία Θέματα