142. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (20:00)

13:02 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

*Αήττητη σε 4 παιχνίδια εντός έδρας στην Ευρώπη φέτος η Μαρίτιμο, με μία νίκη και 3 ισοπαλίες.

Γήπεδο: ‘’Estádio dos Barreiros’’
Διαιτητής: S. Boyko
Προϊστορία: -

Βαθμολογία Ομίλου (4 αγώνες): Μπορντό 10 – Νιούκαστλ 9 - Κλαμπ Μπριζ 4 - Μαρίτιμο 3.

Πρώτο ματς (4/10): Κλαμπ Μπριζ – Μαρίτιμο 2-0

ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Δυστυχώς για την Πορτογαλική ομάδα, δεν μπόρεσε να χαρεί όσο ήθελε την παρουσία της στο Europa League,

μιας και εντός των συνόρων πραγματοποιεί πολύ κακή πορεία. Πέρα από το γεγονός ότι αποκλείστηκε από το Κύπελλο, την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το μόνο που θα έχει να θυμάται μάλλον, είναι οι τρεις ισοπαλίες που απέσπασε, μέσα - έξω με τη Νιούκαστλ και εντός έδρας με τη Μπορντό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Προηγούμενο ματς: Αποκλεισμό από το Κύπελλο για τη Μαρίτιμο, στα πέναλτι από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Το σκορ έμεινε στο 1-1 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν άλλαξε κάτι και στον έξτρα χρόνο.

Στατιστικό: 9/9 Under 2,5 έχει στα παιχνίδια της στο Europa League.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Σαλίν – Μπρίγκελ, Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν – Σεμέντο, Ρ. Μιράντα, Ζοάο Λουίς – Ντανίλο, Φιντέλις, Σάμι.

*11 ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια έχει στο σύνολο φέτος η Μαρίτιμο.
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Δεν μπορεί να βρει την ηρεμία της η Κλαμπ Μπριζ, παρά την έλευση στον πάγκο της του Γκαρίδο. Συμβιβασμένη πλέον με την ιδέα του αποκλεισμού στο Europa, θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, όπου έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω και στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας. Για απόψε, θέλει να αποφύγει την ήττα, για να καταλάβει τουλάχιστον την 3η θέση στον όμιλο, αλλά μόνο για το γόητρο.

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε με τη Μαλίν για το πρωτάθλημα, μετά από άλλη μία μέτρια εντός έδρας εμφάνιση. Με το καλημέρα στην επανάληψη πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 72’ από τον Πέντερσεν. Δύο καλές ευκαιρίες στο τέλος να πάρει τη νίκη.

Στατιστικό: 5/7 Over 2,5 έχει βγάλει στα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Απουσίες (6): Τραυματίες οι Βάσκεζ (ΜΕ), Ζίμλινγκ (ΜΕ) και Τρισκόφσκι (ΕΠ). Εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν οι Λάρσεν (ΑΜ), Μπάκα (ΕΠ) και Μπάουσε (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Κούγιοβιτς – Άλμεμπακ, Ζόρντι Φιγκουέρας, Χέφκενς, Βαν Άκερ – Ντονκ, Γιόργκενσεν, Οτζίτζα, Λεστιέν, Ραφαέλοφ – Βλέμινξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα