160. ΤΒΕΝΤΕ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ (22:05)

12:41 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Παντελώς αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League.

Γήπεδο: «De Grolsch Veste»
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Ελλάδα)
Προϊστορία: -

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Αννόβερο 11 – Λεβάντε 10 – Τβέντε 4 – Χέλσινμποργκ 1.

Στο πρώτο ματς: Χέλσινμποργκ – Τβέντε 2-2 (7’, 43' Ντούρντις/74’ Μπένγκτσον,

88' Ντούγκλας).

ΤΒΕΝΤΕ: Δεν είναι συνηθισμένη να αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο νωρίς κατά τη διάρκεια της σεζόν η Τβέντε, η οποία όμως φέτος δεν άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο με βάση την αγωνιστική παρουσία της. Οι Ολλανδοί αποτέλεσαν δύσκολο "καρύδι" τόσο για τη Λεβάντε, όσο και από το Αννόβερο (δεν ηττήθηκαν από τους Γερμανούς), ωστόσο δεν κατόρθωσαν να πάρουν μια νίκη που θα τους έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από περίπου ένα μήνα, καθώς επικράτησε 2-0 της Ντεν Χάαγκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ΜακΛάρεν, που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες. "Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι παίκτες μου θα έχουν κίνητρο. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς μας παίκτες να παίξουν σ' ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και νομίζω ότι γι' αυτούς είναι σημαντικό", είπε ο Άγγλος.

Προηγούμενο ματς: Επιτέλους νίκη για την Τβέντε, η οποία επικράτησε 2-0 της Ντεν Χάαγκ στην έδρα της και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τάντιτς (55') και Μπουλίκιν (83') τα γκολ για την Τβέντε.

Στατιστικό: 5/6 Under 2,5 μετράει στα τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Τβέντε, τα τέσσερα εκ των οποίων συνδυάζονται με N/G.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Μιχαΐλοφ (ΤΕ 12/0), Καμπράλ (ΕΠ 3/0) και Φερνάντες (ΤΕ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόσκερ– Ντούγκλας, Ροζάλες, Πελουπέσι, Βίσκγκεροφ– Μπράμα, Χέλτσερ, Γιάνσεν - Τσάντλι, Μπορν, Καστενιός.

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ: Να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει η Χέλσινμποργκ, η οποία αναμένεται να παίξει με κίνητρο για δύο λόγους. Απ' τη μία είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μιας και το πρωτάθλημα στη Σουηδία έχει ολοκληρωθεί και απ' την άλλη αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Έγκε Χαρέιντε στον πάγκο της ομάδας. "Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για την εικόνα της Χέλσινμποργκ στην Ευρώπη και για να κλείσουμε καλά τη σεζόν", είπε ο Χαρέιντε, ο οποίος δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στην ενδεκάδα καθώς οι παίκτες του είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού καθώς τις τελευταίες 15 μέρες κάνουν μόνο προπονήσεις. "Είναι άλλο πράγμα να προπονείσαι για να παίξεις επίσημο αγώνα και τελείως διαφορετικό να προπονείσαι για το τίποτα. Στην ουσία περισσότερο ξεκουράζαμε τους παίκτες μας", είπε ο κόουτς της Χέλσινμποργκ.

Προηγούμενο ματς: Από τις 22 Νοεμβρίου έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι η Χέλσινμποργκ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από τη Λεβάντε. Άνχελ (8'), Ντιόπ (37') και Ιμπόρα (81') σκόραραν

Keywords
Τυχαία Θέματα