144. ΝΑΠΟΛΙ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (20:00)

12:41 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τη Νάπολι να περνά οριστικά δεύτερη από τον όμιλο και την Αϊντχόφεν να μένει εκτός.

*Ντέρμπι έχουν και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, με τη Νάπολι να παίζει εκτός με την Ίντερ και την Αϊντχόφεν να υποδέχεται την Τβέντε.

Γήπεδο: ‘’Stadio San Paolo’’
Διαιτητής: M. Dean (Αγγλία)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία Ομίλου (5 αγώνες): Ντνίεπρ 12 – Νάπολι 9 – ΑΪΚ 4 – Αϊντχόφεν 4

Πρώτο ματς (4/10): Αϊντχόφεν – Νάπολι 3-0

ΝΑΠΟΛΙ: Εν τέλει εμφανίστηκε σοβαρή όταν χρειάστηκε

στη διοργάνωση η Νάπολι και εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού. Οριστικά θα τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου, ότι και αν γίνει στους αποψινούς αγώνες, μιας και υστερεί στην ισοβαθμία της Ντνίεπρ. Έτσι, ο Ματσάρι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετούς αναπληρωματικούς, μιας και εκτός των άλλων ακολουθεί και το ντέρμπι εκτός έδρας με την Ίντερ στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλά τα έχει πάει και εντός συνόρων μέχρι στιγμής, όπου παραμένει στο κατόπι της Γιουβέντους και στο -2 από την κορυφή. Ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό της παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή, μετρώντας μετά από 8 αναμετρήσεις 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Εξαιρετική απέναντι στην Πεσκάρα, έφτασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Προβάδισμα με τον Ινλέρ στο 9’, για να έρθει και το 2-0 από τον Χάμσικ στο 15’. Προσωρινά μείωσε ο Μπιάρνασον 3 λεπτά αργότερα, για να βγει έτσι το ημίχρονο. 3-1 στο 58’ από πέναλτι του Καβάνι, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει και το επόμενο γκολ στο 63’. Το σκορ έκλεισε στο 78’ ο Ινλέρ ξανά.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος είναι βασικός Αρόνικα (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα 3-4-3: Ροσάτι - Μπρίτος, Κανναβάρο, Γκαμπερίνι - Ντοσένα, Ινλέρ, Ντοναντέλ, Μέστρο - Βάργκας, Τζεμάλι, Καβάνι.


*14 Over 2,5 έχει βγάλει στα 21 παιχνίδια της φέτος η Νάπολι!
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ο Ντικ Άντβοκαατ, σίγουρα δε διανύει και την καλύτερη περίοδο του στον πάγκο της PSV, μιας και η ομάδα του έπεσε από την κορυφή μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Φίτεσε και Άγιαξ. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Ολλανδό τεχνικό, από τη στιγμή που η Αϊντχόφεν αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Europa League. Όπως και να ΄χει, το πλέον καθοριστικό παιχνίδι ακολουθεί την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθεί την Τβέντε, σε ακόμα ένα ντέρμπι. Έτσι, αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-1 στο ντέρμπι από τον Άγιαξ, με την απόδοση της να μην είναι κακή, αλλά να λείπει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Πίσω στο σκορ από το 29’ και το γκολ του Ντε Γιονγκ, αντέδρασε όμως γρήγορα και ισοφάρισε με τον Λενς στο 36’. 2-1 από τον Χόεσεν στο 72’΄, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Φίσερ στο 87’.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 και G/G τα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (3): Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαν Μπόμελ (ΜΕ), Μέρτενς (ΕΠ) και Βίλεμς (ΑΜ).

Keywords
Τυχαία Θέματα