145. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (20:00)

13:11 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τη μέν Ντνιέπρ να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά και τη δε ΑΪΚ να είναι οριστικά εκτός συνέχειας του θεσμού.

Γήπεδο: ‘’Dnipro Arena’’
Διαιτητής: S. Studer (Ελβετία)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία Ομίλου (5 αγώνες): Ντνίεπρ 12 – Νάπολι 9 – ΑΪΚ 4 - Αϊντχόφεν 4

Πρώτο ματς (4/10): ΑΪΚ – Ντνιέπρ 2-3

ΝΤΝΙΕΠΡ: Πραγματοποίησε φανταστική πορεία στον όμιλο η Ντνιέπρ και κλείνει ιδανικά, έχοντας ήδη πανηγυρίσει την πρόκριση και την πρωτιά. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη με την εικόνα όλων των ομάδων, αλλά οριστικοποιήθηκε

μετά το μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων στην Ολλανδία επί της PSV. Θεωρητικά και σε βαθμολογικό επίπεδο ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τους γηπεδούχους, το κίνητρο όμως είναι σίγουρα ισχυρό. Κυρίως γιατί ο αποψινός θα είναι ο τελευταίος αγώνας μπροστά στο κοινό της για φέτος, ενώ υπάρχει η ευκαιρία με νίκη να ισχυροποιηθεί κι άλλο η θέση της στην UEFA.

Ο Χουάντε Ράμος προανήγγειλε ότι θα κατεβάσει βασική ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για φέτος, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά της από την κορυφή να είναι στους 13 βαθμούς.

Στατιστικό: 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις στο Over 2,5.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος και δεν παίζει σήμερα ο Γιάμπα Κανκάβα (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Λαστούβκα - Ντενίσοφ, Οντίμπε, Ματσούχ, Ματζούγικ - Ρόταν, Σελέζνιοφ - Κοροπλιάνκα, Αλίγεφ, Φεντέτσκι – Ζοζούλια.

*3-3-1 σε αναμετρήσεις ομάδων που εκπροσωπούσαν τις δύο χώρες.
ΑΪΚ: Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η παρουσία της ΑΪΚ στον όμιλο, έχασε και τις μαθηματικές της ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά και την ήττα με 1-2 από τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων. Το πάλεψε απέναντι στις δυνατές του ομίλου και ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντνιέπρ, έδειξε να το χάνει μέσα από τα χέρια της. Όπως και η αντίπαλος της, δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος και αρχίζουν διακοπές μέχρι τα τέλη Ιανουάριο. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ΑΪΚ έχει να δώσει αγώνα πρωταθλήματος εδώ και ένα μήνα, από τότε που τελείωσε δηλαδή η Allsvenskan.

Προηγούμενο ματς: Το τελευταίο ματς από την ΑΪΚ ήταν το 1-2 της ήττας από τη Νάπολι. Βρέθηκε να χάνει από την αρχή του ματς, αλλά αντέδρασε, για να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Αποκόμισε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος υπέπεσε σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Καβάνι.

Στατιστικό: Το Over 2,5 με τη Νάπολι, ήταν το πρώτο από μια σειρά 7 παιχνιδιών στο Under 2,5.

Απουσίες (2): Εκτός για απόψε θα μείνουν ο χαφ Μουτούμπα (ΜΕ) και ο φορ Γκοϊτόμ (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Τουρίνα - Γιόχανσορ, Μπάκμαν, Κάρλσον, Λόρεντσορ - Κουεσόν, Μόρο, Ντάνιελσον, Γκούσταφσον - Μπόργκες, Μοχάμεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα