Ενοριακές εκδηλώσεις από τον Δήμο Πάφου τον Αύγουστο

16:27 10/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε ενοριακές εκδηλώσεις προχωρεί το μήνα Αύγουστο ο Δήμος Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Υπηρεσίας του Δήμου Άριστο Αριστοτέλους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Αριστοτέλους ανέφερε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την πόλη και επαρχία Πάφου, οι ενοριακές περιοχές του Δήμου έχουν μείνει στο περιθώριο. «Ο Δήμος προχωρεί σε σειρά εκδηλώσεων επιχειρώντας να δώσει ξανά ζωντάνια σε αυτές τις περιοχές που είναι κάπως παραμελημένες», ανέφερε.

Οι εκδηλώσεις

που θα περιλαμβάνουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα στόχο έχουν την προβολή και τη στήριξη των περιοχών αυτών αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πλούσια πολιτισμική παράδοση του τόπου μας και παράλληλα θα φέρουν σε επαφή την τοπική κοινωνία με καλλιτεχνικά σχήματα και ανθρώπους που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό, πρόσθεσε ο κ. Αριστοτέλους.

Κάτοικοι και επισκέπτες, συνέχισε, που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική, χορούς και τραγούδια, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα