ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Νικ Καλάθης: "Βελτίωση σε άμυνα και ρυθμό"

Ξεκάθαρος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κάνει το 3-0 στη σειρά με τον Κολοσσό, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη, ώστε να αφοσιωθεί στη συνέχεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι να κάνουμε το 3-0. Ελπίζουμε να το πετύχουμε και να κάνουμε σωστά της δουλειά μας και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς», υποστήριξε αρχικά στην εφημερίδα «Πράσινη» ο διεθνής πόιντ γκαρντ των Πρωταθλητών Ελλάδας

και Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, ο 23χρονος άσος αναφέρθηκε και στην προετοιμασία για τον ημιτελικό με τη "ρωσική αρκούδα": «Νομίζω ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι σημαντικές για την προετοιμασία μας. Βέβαια, πρώτα θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά το Σάββατο και μετά να σκεφτούμε την ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, μίλησε και για αυτά που πρέπει να βελτιώσουν οι "πράσινοι" ενόψει του Final 4 της Πόλης: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας ακόμα περισσότερο και να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν έχουμε δει την ΤΣΣΚΑ και έπειτα από αυτή τη σειρά θα τη δούμε και θα ξεκινήσουμε να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα