ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Αλλαγή φρουράς μετά το Final 4...

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Rosneft και μάλιστα δεν αποκλείεται η ρωσική εταιρία να βρεθεί στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια της.

Η διοίκηση των "πρασίνων" έχει προσκαλέσει τους Ρώσους να έρθουν στην Πόλη, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της αρμάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και να μιλήσουν για το μέλλον των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της ρωσικής εταιρίας σκέφτονται πολύ

σοβαρά να αποδεχτούν την πρόσκληση.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία της να αποχωρήσει από το "τριφύλλι" το καλοκαίρι, ωστόσο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα και μετά την αποχώρησή της να γκρεμιστούν αυτά που έχτισε τόσα χρόνια. Γι' αυτό θέλει να παραδώσει τα κλειδιά της ΚΑΕ σε κάποιον με μεγάλες οικονομικές δυναότητες. Η εταιρία Rosneft πληρεί αυτή την προϋπόθεση, ενώ η ίδια φαίνεται πως επιθυμεί να μπει στην ελληνική αγορά, μέσω και της σχέσης της με τη Gazprom, που όπως είχε αποκαλύψει η SportDay, είναι διατεθειμένη να δραστηριοποιηθεί στη χώρα μας.

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι δύο τομείς με τους οποίους ασχολείται πολύ ενεργά η ρωσική εταιρία... Το πλειοψηφικό πακέτο της ανήκει στη ρωσική κυβέρνηση, διαθέτει σχεδόν 106.000 εργαζομένους και το 2011 τα έσοδά της έφτασαν περίπου τα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, ο πρόεδρός της, Ιγκόρ Σέχιν, είναι στενός συνεργάτης του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Rosneft έχει ως έδρα τη Μόσχα, αλλά κινείται σε όλη τη ρωσική επικράτεια και μάλιστα συνεργάζεται με χώρες, όπως η Γερμανία, η Αλγερία και το Καζακστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα