ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μάριτς: "Συνεχής βελτίωση..."

Να τελειώσει τη σειρά με τον Κολοσσό στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, επιθυμεί ο Άλεκς Μάριτς, ο οποίος τόνισε πως οι "πράσινοι" δεν έχουν ταβάνι στην απόδοσή τους και πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς.

"Είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από τους τελικούς και θέλουμε να την πετύχουμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Αυτός είναι ο στόχος μας", δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Αυστραλός σέντερ αναφορικά με το σημερινό (28/04) παιχνίδι κόντρα στους "θαλασσί".

Για τη συνεχόμενη

βελτίωση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, υποστήριξε: "Η σκληρή δουλειά και η αυτοσυγκέντρωσή μας αποτελούν τα μυστικά μας. Έχουμε μπει σε μια περίοδο που κρίνονται τα πάντα και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

"Αυτό πρέπει να κάνω. Είναι η δουλειά μου", σχολίασε για τη δική του αγωνιστική βελτίωση, ενώ για το αν το "τριφύλλι" είναι στο επιθυμητό επίπεδο ενόψει του Final 4, τόνισε: "Ποτέ δεν φτάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι λάθος να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε άλλωστε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα