ΠΑΟΚ | Γιαννακίδης: "Ούτε βενζίνη..."

Στην τραγική κατάσταση που επικράτησε στον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και στο μέλλον του, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γιαννακίδης, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του.

Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς το συμβόλαιό του τελείωσε, μίλησε στην εφημερίδα "Goal", τονίζοντας πως είναι στεναχωρημένος για όσα έγιναν και ακούστηκαν αυτή τη χρονιά, ενώ αποκάλυψε και ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, αιτία των όσων

συνέβησαν φέτος.

"Είναι πιθανό να συνεχίσω την καριέρα μου σε ομάδα του εξωτερικού. Ηταν μια δύσκολη χρονιά αυτή που έφυγε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους, κρατάω όμως τις καλές στιγμές που έζησα επί μια 4ετία στον ΠΑΟΚ» δηλώνει στο «Goal» και προσθέτει:
«Είμαι πικραμένος για κάποιες κριτικές που έγιναν μέσα από τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να ευθύνονται 3-4 παιδιά μόνο για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πέτυχε φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τις ευκαιρίες που μου έδωσε. Αν δεν κατάφερα να τον δικαιώσω, φταίω 100% εγώ».

Οσο για το οικονομικό: «Τι να πω; Τα ξέρετε. Εφτασε η στιγμή που παίκτης μας δεν είχε ούτε βενζίνη να βάλει στο αυτοκίνητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα