ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Χάινς: "Να τελειώνουμε με τον Πανιώνιο..."

Την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να "σκουπίσει" τη σειρά με τον Πανιώνιο, προκειμένου να έχει άπλετο χρόνο για να αφοσιωθεί στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξέφρασε ο Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "SportDay", τόνισε ότι το ματς στη Νέα Σμύρνη θα είναι δύσκολο, καθώς οι "κυανέρυθροι" διαθέτουν έμπειρη και καλή ομάδα, ανέφερε

τρία στοιχεία-κλειδιά που πρέπει να εμφανίσουν οι "ερυθρόλευκοι" στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ενώ υποστήριξε με νόημα πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί στα... χαρτιά.

- Στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο συναντήσατε δυσκολίες. Στο δεύτερο όχι. Τι άλλαξε;
«Στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε αυτό, που δεν κάναμε στο πρώτο. Τους πιέσαμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούμε με 19-0 και από κει και πέρα να μην ανησυχήσουμε καθόλου».

- Θα τελειώσει η σειρά στη Νέα Σμύρνη;
«Ελπίζω να μη χρειαστεί τέταρτο ματς. Ξέρουμε ότι πάμε σε μία δύσκολη έδρα, εκεί, όπου συναντήσαμε δυσκολίες στην κανονική περίοδο, εκεί, όπου η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη για τον αντίπαλο. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς πρέπει να νικήσουμε. Ο Πανιώνιος είναι καλή και έμπειρη ομάδα».

- Αν κερδίσετε, όμως, μετά θα μείνετε χωρίς παιχνίδι μέχρι το Final 4, κάτι, που δεν ισχύει για την Μπαρτσελόνα, η οποία θα παίξει και την 6η Μαΐου.
«Για μένα είναι καλύτερο να τελειώνουμε με τον Πανιώνιο για να αφοσιωθούμε κατ' αρχάς στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα θα έχει πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια της, αλλά εμείς θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα».

- Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα έχει να κάνεις με πολλούς και καλούς ψηλούς. Πώς θα τα καταφέρεις με ύψος μόλις 198 εκατοστά;
«Δεν είναι κάτι, που θα συναντήσω για πρώτη φορά. Και η Σιένα είχε καλούς ψηλούς παίκτες. Όπως και άλλες ομάδες, που αντιμετωπίσαμε στην Ευρωλίγκα. Εγώ αυτό, που θα κάνω είναι να μπω στο παρκέ και να αντιπαρατάξω τα δικά μου προσόντα».

- Πες μας τρία στοιχεία, που πρέπει να εμφανίσει ο Ολυμπιακός στην Πόλη.
«Πρώτον πρέπει να παίξουμε σκληρά, δυνατά. Δεύτερον να παίξουμε γρήγορα. Και τρίτον εν γένει να παίξουμε το πολύ καλό μπάσκετ, που παίζουμε».

- Ποιο είναι το φαβορί για την κούπα της Ευρωλίγκας;
«Στα χαρτιά είναι η ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για έμπειρη και με μεγάλο ταλέντο ομάδα, που το έδειξε όλη τη χρονιά. Αλλά σε ένα Final 4 ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Σε ένα ματς, όλα μπορούν να συμβούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα