ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σάτο: "Πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα"

Να ανεβάσει επίπεδο στην απόδοσή του, να διορθώσει τα λάθη και να βελτιωθεί, τόνισε ότι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο Ρομέιν Σάτο, ο οποίος υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" θα είναι έτοιμοι να... αντιδράσουν όταν έρθει η ώρα του Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά και των τελικών της Α1.

Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "SportDay", δήλωσε ότι αυτό που μετράει στην ουσία δεν είναι οι 100 πόντοι κόντρα στον Κολοσσό, αλλά το 2-0, ενώ στάθηκε

στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

-το τρίτο ματς με τον Κολοσσό και την προετοιμασία εν όψει Final 4: «Οφείλουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Τα play offs είναι διαφορετικά παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι. Η αποστολή που έχουμε είναι να νικήσουμε στην Ρόδο και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς. Έτσι θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το Final 4, το οποίο είναι μια άλλη ιστορία».

-την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στην απόδοσή μας. Να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε. Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας λείπουν για να αντιδράσουμε σωστά όταν έρθει η ώρα».

-την επίσκεψη στα παιδιά του στις ΗΠΑ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ηταν κάτι που είχα ανάγκη. Είναι όλοι καλά και χαίρομαι για αυτό. Τώρα έχουμε πολλή δουλειά με τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένουν δύο τίτλοι, αρκετά σημαντικοί και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τους κάνουμε δικούς μας».

-τις 100άρες στο πρωτάθλημα που έφτασαν τις έξι μετά τις δύο τελευταίες απέναντι στον Κολοσσό: «Έχουμε ποικιλία επιλογών στην επίθεση και στην άμυνα. Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ και είναι καλό να σκοράρουμε με διαφορετικούς τρόπους. Είναι καλό βήμα για εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε αρκετά και να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και αυτό κάναμε. Ωστόσο πάντα υπάρχουν τα περιθώρια της βελτίωσης, όσες ασίστ και αν χρειαστεί να δώσουμε. Ωστόσο αυτό που μετράει σε θέμα ουσίας, είναι το 2-0 που έχουμε κάνει».

-τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Πάντα οι συμβουλές που μας δίνει κάνουν καλό. Μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα