A1 | Βγάζουν... σκούπα σε Ρόδο και Νέα Σμύρνη

Με μοναδικό στόχο το 3-0 που θα τους φέρει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπους στους τελικούς της Α1, θα αγωνιστούν σήμερα (28/4) οι δύο "αιώνιοι" σε Ρόδο και Νέα Σμύρνη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο "σμαραγδένιο νησί" και θέλει να τελειώσει εκεί τη σειρά με τον Κολοσσό, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος και εφόσον τα καταφέρει θα γράψει ιστορία.

Οι "πράσινοι" επιθυμούν να "σκουπίσουν", ώστε να ξεκινήσουν από νωρίς την προετοιμασία τους για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης και τον ημιτελικό με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, θα στερηθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει έναν και μόνο στόχο: να φύγει με το διπλό από το κλειστό της Αρτάκης, προκειμένου, όπως και το "τριφύλλι", να έχει άπλετο χρόνο για να ετοιμαστεί και να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο καλός στην Πόλη. Στα αγωνιστικά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "πονοκεφαλιάζει" για τη συμμετοχή του Έισι Λο, διότι ο Αμερικανός γκαρντ υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση των "ερυθρολεύκων". Παράλληλα, ο Μάρκο Κέσελ και ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και θα δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα