Σάτο: «Να κερδίσουμε τον χρόνο για καλύτερη προετοιμασία»

Τον Κολοσσό αντιμετωπίζει σήμερα(19:00) ο Παναθηναϊκός με φόντο το 3-0 και πρόκριση στον τελικό. Ο Ρομέιν Σάτο μίλησε για τον λόγο που θέλει να ξεμπερδεύει από σήμερα με τους «Ροδίτες»...
Μεγάλης σημασίας είναι για τον Παναθηναϊκό η νίκη με τον Κολοσσό, στο σημερινό ματς στη Ρόδο, σύμφωνα με τον Ρομέιν Σάτο. Ο Αφρικανός άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως όσο νωρίτερα «ξεμπερδέψουν»
με την ελληνική ομάδα, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουν για καλύτερη προετοιμασία ενόψει Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη SportDay:

«Κερδίζοντας σήμερα, κερδίσουμε και χρόνο για καλύτερη προετοιμασία»

«Οφείλουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Τα playoffs είναι διαφορετικά παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι. Η αποστολή που έχουμε είναι να νικήσουμε στη Ρόδο και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς. Έτσι θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το Final Four, το οποίο είναι μια άλλη ιστορία».

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε»

«Θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στην απόδοσή μας. Να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε. Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας λείπουν για να αντιδράσουμε σωστά όταν έρθει η ώρα».

«Μας περιμένουν δύο τίτλοι»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ηταν κάτι που είχα ανάγκη. Είναι όλοι καλά και χαίρομαι για αυτό. Τώρα έχουμε πολλή δουλειά με τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένουν δύο τίτλοι, αρκετά σημαντικοί και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τους κάνουμε δικούς μας».

«Είναι καλό που σκοράρουμε με ποικίλους τρόπους»

«Έχουμε ποικιλία επιλογών στην επίθεση και στην άμυνα. Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ και είναι καλό να σκοράρουμε με διαφορετικούς τρόπους. Είναι καλό βήμα για εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε αρκετά και να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και αυτό κάναμε. Ωστόσο πάντα υπάρχουν τα περιθώρια της βελτίωσης, όσες ασίστ και αν χρειαστεί να δώσουμε. Ωστόσο αυτό που μετράει σε θέμα ουσίας, είναι το 2-0 που έχουμε κάνει».

«Ο Ομπράντοβιτς μας κάνει καλύτερους»

«Πάντα οι συμβουλές που μας δίνει κάνουν καλό. Μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα