Αρχές του 2022 έρχεται το Blackwind σε κονσόλες και PC

Ένα sci-fi action παιχνίδι που “υπερηφανεύεται” για τις hack-and-slash μάχες του, το Blackwind έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οικιακές κονσόλες στις αρχές του επόμενου έτους, όπως ανακοίνωσαν η δημιουργός του, η Drakkar Dev και ο publisher του, η Blowfish Studios.

Όταν η ειρηνική αποικία εξόρυξης στον πλανήτη Medusa-42 δέχεται εισβολή από τους εχθρικούς εξωγήινους Raknos, ο James

Hawkins αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πρωτότυπο battle mech του πατέρα του για να μπορέσει να αποκρούσει την απειλή. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους με τον τίτλο, οι παίκτες -εκτός της αντιμετώπισης των Raknos σε top-down ισομετρικά περιβάλλοντα- θα κληθούν να λύσουν διάφορους γρίφους και να ξεπεράσουν μια σειρά από εμπόδια και εχθρούς, έχοντας στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα όπλων και melee επιθέσεων.

Οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν το Battle Frame τους μέσω τριών skill tree, ξεκλειδώνοντας νέες ικανότητες και skills. Το Blackwind θα έρθει με τρία επίπεδα δυσκολίας και ένα local co-op mode, στο οποίο ένας παίκτης ελέγχει το Battle Frame και ο δεύτερος παίκτης εξαπολύει επιθέσεις χρησιμοποιώντας το Battle Frame Drone.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.

Το Blackwind θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 20 Ιανουαρίου 2022, στην τιμή των €15,99.

The post Αρχές του 2022 έρχεται το Blackwind σε κονσόλες και PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα