Μετάθεση στην περίοδο κυκλοφορίας του Marvel’s Midnight Suns

Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην επερχόμενη κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns. Το παιχνίδι πρόκειται πλέον να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Η Firaxis Games, δημιουργός του τίτλου, εξέδωσε μια ανακοίνωση – επιστολή για αυτήν την καθυστέρηση, η οποία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter. Την επιστολή υπογραφούν οι Jake Solomon και Garth DeAngelis, Creative

Director και Senior Franchise Producer αντίστοιχα και αναφέρει τα εξής:

Γεια σε όλους,

Εκ μέρους της Firaxis Games, σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το πόσο ενθουσιασμένοι είστε για το Marvel’s Midnight Suns. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε τις αντιδράσεις σας σε όλα, από την ανακοίνωσή μας για το παιχνίδι μέχρι την αποκάλυψη της card-based tactical μάχης. Το Marvel’s Midnight Suns είναι ένα πραγματικό ονειρικό project για την ομάδα και δεν μπορούμε να εκφράσουμε τι τιμή είναι να δημιουργείς κάτι νέο στο Marvel Universe.

Αποφασίσαμε να μοιραστούμε ότι λάβαμε την πολύ δύσκολη απόφαση να μεταφέρουμε το παράθυρο κυκλοφορίας μας στο δεύτερο εξάμηνο του 2022. Γνωρίζουμε πόσοι πολλοί θαυμαστές ανυπομονούσαν να παίξουν το παιχνίδι αρχικά την επόμενη Άνοιξη και αυτή η απόφαση δεν ήρθε εύκολα. Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την κυκλοφορία μας γιατί χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να κάνουμε αυτό, το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

                Πιστεύουμε στο δημιουργικό μας όραμα για το Marvel’s Midnight Suns και θέλουμε να κάνουμε τις σωστές κινήσεις για να προσφέρουμε μια αξέχαστη περιπέτεια στην υπερφυσική πλευρά της Marvel. Αυτοί οι επιπλέον μήνες θα χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη περισσότερων ιστοριών, cinematics και γενικά γυαλίσματος και θα είναι απαραίτητοι για να μας βοηθήσουν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Να θυμίσουμε ότι στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο του The Hunter, του πρώτου προσαρμόσιμου original ήρωα στο σύμπαν της Marvel. Ο The Hunter θα ηγηθεί μιας ομάδας ηρώων που θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways και πολλών άλλων καθώς δημιουργούν την ομάδα τους. Κάθε ήρωας θα έχει δεξιότητες που θα βοηθήσουν στη μάχη ενάντια στη Μητέρα των Δαιμόνων, τη Λίλιθ.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, οι παίκτες θα βιώσουν μια συναρπαστική ιστορία που φέρνει οικείους ήρωες σε έναν άγνωστο κόσμο, γεμάτο με το υπερφυσικό και το μυστικιστικό. Οι ήρωες και ο The Hunter θα έχουν την αποστολή να αντιμετωπίσουν fallen versions εμβληματικών χαρακτήρων της Marvel, ενώ θα προσπαθούν ταυτόχρονα να σταματήσουν τη Λίλιθ από το να ολοκληρώσει μια αρχαία προφητεία και να αναστήσει τον αφέντη της, τον Chthon.

Το Marvel’s Midnight Suns θα κυκλοφορήσει σε PC (μέσω Epic Games Store και Steam), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

The post Μετάθεση στην περίοδο κυκλοφορίας του Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα