Αφαιρέθηκαν τα XP Boosters από το Marvel’s Avengers

Η Crystal Dynamics, δημιουργός του Marvel’s Avengers, έκανε γνωστό ότι τα επί πληρωμή XP Boosters για τον τίτλο αφαιρέθηκαν, μετά από τις αντιδράσεις που έγιναν από τους παίκτες. Να θυμίσουμε ότι το studio ανάπτυξης είχε υποσχεθεί πριν από την κυκλοφορία του τίτλου ότι δεν είχε σκοπό να προσθέσει τέτοια αντικείμενα στο in-game Marketplace του, κάτι που δεν τήρησε τον περασμένο μήνα.

“Ζητούμε συγγνώμη που δεν ανταποκριθήκαμε

νωρίτερα στις ανησυχίες σας σχετικά με την προσθήκη πληρωμένων αναλωσίμων στο Marketplace”, αναφέρεται σε tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Marvel’s Avengers. “Τα εισαγάγαμε ως επιλογή για μια εξελισσόμενη βάση παικτών και δεν τα είδαμε ως pay-to-win, καθώς δεν προσφέρουν δύναμη απευθείας”.

Ως εκ τούτου, τα επί πληρωμή αναλώσιμα XP Booster (συμπεριλαμβανομένων των Hero’s Catalysts και Fragment Extractors) έχουν αφαιρεθεί από το Marvel’s Avengers, αλλά όσα έχουν ήδη στην κατοχή τους οι παίκτες θα παραμείνουν με δυνατότητα χρησιμοποίησης και θα εξακολουθούμε να μπορούμε να τα κερδίζουμε ως ανταμοιβές μέσω του κανονικού παιχνιδιού.

Η αντίδραση μετά την εφαρμογή των επί πληρωμή XP Boosters στο in-game Marketplace του Marvel’s Avengers προέκυψε επίσης μετά από τις αλλαγές στο σύστημα XP του παιχνιδιού, κάνοντας την εξέλιξη σε υψηλότερα επίπεδα σημαντικά πιο αργή. Το Marketplace του Marvel’s Avengers θα παραμείνει ένα μέρος για αγορά μόνο cosmetic αντικειμένων.

We have decided that by the end of today we will remove Hero’s Catalysts and Fragment Extractors for purchase. pic.twitter.com/8am9nSstP2

— Marvel's Avengers (@PlayAvengers) November 2, 2021

To Marvel’s Avengers κυκλοφορεί για PS4, PC και Xbox One από τις 5 Σεπτεμβρίου του 2020.

The post Αφαιρέθηκαν τα XP Boosters από το Marvel’s Avengers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα