Νέες καθυστερήσεις τίτλων από την Activision-Blizzard

Διττά ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα του report της Activision-Blizzard για το τέλος του Σεπτέμβρη, με την κατάσταση να μοιάζει χωρισμένη στα δύο ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

Από τη μία, η Activision είδε τα καθαρά έσοδα της όχι μόνο να ανεβαίνουν κατά 2,07 δισεκατομμύρια κατά το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2020-21, αλλά και να υπερβαίνουν τις αρχικές προσδοκίες και τους υπολογισμούς της, που ανέρχονταν στα 1,97 δις. Τα κέρδη αυτά φαίνεται

να προέρχονται από το battle royal free-to-play Call of Duty: Warzone σε συνδυασμό με τις ετήσιες κυκλοφορίες premium Call of Duty τίτλων. Στον αντίποδα, παρά τα καλά αποτελέσματα, η μετοχή της Activision-Blizzard σημείωσε βουτιά περίπου 12% στις αγορές μετά το κλείσιμό τους, αναμφίβολα λόγω των αρνητικών ειδήσεων από τη Blizzard.

Συγκεκριμένα, οι μηνιαίως ενεργοί χρήστες της Blizzard παρέμειναν σταθεροί από το 2ο τρίμηνο στον αριθμό των 26 εκατομμυρίων, και παρά την ενθαρρυντική εκκίνηση του Diablo II: Resurrected, ιδιαίτερα στην Κορέα, είναι δύσκολη η πρόβλεψη της πορείας του εφ εξής δεδομένων των έντονων ευρέως αναφερόμενων προβλημάτων του remake.  Σε συνέχεια των παραπάνω, το άμεσο μέλλον της Blizzard παραμένει αβέβαιο, καθώς νέες καθυστερήσεις για 2023 σε Overwatch 2 και Diablo IV ανακοινώθηκαν από τον αμερικανικό κολοσσό.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της η εταιρία εντοπίζει τους λόγους της καθυστέρησης στις αλλαγές στην ηγεσία της και σε διάφορες σημαντικές θέσεις, καθώς οι νέες ενδοεταιρικές συνθήκες απαιτούν χρόνο για προσαρμογή. Τα μέλη της παραγωγής των προαναφερθέντων τίτλων θα έχουν παραπάνω χρόνο για την “ολοκλήρωση της παραγωγής”  και την “αύξηση των παραγωγικών πόρων τους” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

The post Νέες καθυστερήσεις τίτλων από την Activision-Blizzard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα