Αλλαγή στην περίοδο κυκλοφορίας του SpellForce III Reforced

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το SpellForce III Reforced έχει καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο στις κονσόλες αφού η νέα περίοδος κυκλοφορίας του ορίστηκε για τον Μάρτιο του 2022. Θυμίζουμε ότι αρχικά ο αναβαθμισμένος τίτλος είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κονσόλες μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο, φέρνοντας την υβριδική RTS-RPG σειρά στις κονσόλες για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η εν λόγω

έκδοση αποτελεί ένα “update” της κυκλοφορίας του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με ένα enhanced campaign που περιλαμβάνει βελτιωμένους RTS μηχανισμούς και faction designs που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα expansions του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα έχουμε την προσθήκη ανακατασκευασμένων skill trees και βελτιωμένων quests, καλυτέρους μηχανισμούς διανομής του loot, αλλαγές στο balancing και στο co-op mode του τίτλου. Έχει γίνει επίσης ένα πλήρης rework του hub του.

Η έκδοση του SpellForce III Reforced στις κονσόλες θα διαθέτει βελτιωμένο User Interface και σύστημα ελέγχου, τα οποία έχουν δημιουργεί από το μηδέν για πλήρη υποστήριξη gamepad.

Το SpellForce III Reforced θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 8 Μαρτίου 2022.

The post Αλλαγή στην περίοδο κυκλοφορίας του SpellForce III Reforced appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα