Το Netflix εισέρχεται επίσημα στον χώρο του gaming

Αυτό που καιρό υπήρχε σαν φήμη στο διαδίκτυο ήρθε χθες το βράδυ να επισημοποιήσει το Netflix με ανακοίνωσή του. Ο λόγος τη δημιουργία μιας νέας gaming υπηρεσίας από τον Αμερικάνικο streaming  κολοσσό, με το όνομα “Netflix Games“.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας έρχεται με πέντε άμεσα διαθέσιμους τίτλους.
Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Το Παιχνίδι, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up είναι οι τίτλοι που οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν ελεύθερα να δοκιμάσουν

από σήμερα, 3 Νοεμβρίου του 2021. Η υπηρεσία ξεκινάει τη διάθεσή της, αρχικά, μόνο σε Android συσκευές, με την εταιρεία ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι τα συστήματα iOS είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Στο αναλυτικό blog post του, το Netflix αναφέρει λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας του νέου gaming τμήματός της, σύμφωνα με τον οποίο τα παιχνίδια θα κατηγοριοποιούνται σε μια dedicated σειρά ή κατηγορία, όπως το σύνολο του περιεχομένου της υπηρεσίας, και θα συμπεριλαμβάνονται ως κομμάτι της βασικής συνδρομής, χωρίς επιπλέον κόστη, διαφημίσεις ή in-game αγορές. Επιπλέον, τα παιχνίδια θα μπορούν να παίζονται παράλληλα από περισσότερους από έναν χρήστες στον ίδιο λογαριασμό (πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των χρηστών δεν υπερβαίνει το maximum όριο). Τέλος, το Netflix ξεκαθαρίζει ότι ενώ ορισμένα παιχνίδια θα παίζονται σε always online περιβάλλον, ορισμένα άλλα θα είναι διαθέσιμα και offline, ενώ παράλληλα θα διατίθεται και αντίστοιχο block σε τίτλους για λογαριασμούς παιδιών, όπως ακριβώς και σε ταινίες και σειρές.

Το σημερινό λανσάρισμα της υπηρεσίας έρχεται σε ακολουθία της beta δοκιμή της υπηρεσίας τον περασμένο Αύγουστο, και ενώ το αρχικό line-up ίσως φαίνεται σχετικά απλό, η εταιρεία στοχεύει να στείλει μήνυμα ότι μόλις ξεκινάει, και ότι ενδιαφέρεται να σχεδιάζει παιχνίδια “για κάθε επίπεδο παιχνιδιού και κάθε είδος παίκτη”

The post Το Netflix εισέρχεται επίσημα στον χώρο του gaming appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα