Αναβάλλεται για το 2022 το update του eFootball

Χωρίς περιστροφές και με ένα απλό tweet της, η Konami ανακοίνωσε σήμερα, 5/11, μια νέα αναβολή στο πολύπαθο 2022 update του δωρεάν sports sim της, του eFootball.

Το eFootball, o πνευματικός διάδοχος του Pro Evolution

Soccer, σήμερα, στις 5 Νοεμβρίου του 2021, ανέμενε το μεγάλο ετήσιο update του, με τη version 1.0.0 για την ερχόμενη χρονιά (ανανέωση ανάλογη με την κυκλοφορία ενός ετήσιου sports sim όπως τα FIFA και NBA 2K). Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία, απολογούμενη προς τους fans της, ξεκαθάρισε ότι το update δεν θα κυκλοφορήσει στην ώρα του αλλά κάποια χρονική στιγμή στο γενικά αόριστο πλαίσιο της “άνοιξης του επόμενου χρόνου”. Μαζί με το παραπάνω, για την άνοιξη του 2022 μεταφέρθηκε και η mobile έκδοση του παιχνιδιού.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των επί πληρωμή pre-orders premium πακέτων του τίτλου και τα αυτόματα refunds των χρημάτων για όλα τα in-game αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι μετά τη version 1.0.0. Αξίζει να σημειωθεί ότι το, αναβληθέν πλέον, update είχε λάβει ως αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο, πριν ακυρωθεί και μετατεθεί για τις 5 Νοεμβρίου, όταν και είχε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Τέλος, η ανακοίνωση κλείνει με την υπόσχεση ότι η ομάδα πίσω από τον τίτλο δουλεύει όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να παραδώσει “μια εμπειρία όπου οι παίκτες περιμένουν και αξίζουν”…

Παρακάτω η εν λόγω ανακοίνωση:

The post Αναβάλλεται για το 2022 το update του eFootball appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα