Τα πρώτα Pokemon από Generation 4 έφτασαν στο Pokemon Go

Λίγα - λίγα θα έρχονται για να μην ξεμείνουμε από pokeballs.

Όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα, η Niantic ανακοίνωσε πως τα Pokemon της Generation 4 (από την περιοχή Sinnoh) έρχονται στο Pokemon Go.

Σε μία δημοσίευση από το επίσημο site του Pokemon GO, η Niantic ανακοίνωσε πως τα Pokemon

της περιοχής Sinnoh (αυτά που βρίσκονται και στους τίτλους Pokemon Diamond, Pearl, και Platinum) θα προστεθούν κατά ομάδες, με το πρώτο γκρουπ να έχει ήδη ενσωματωθεί και τα επόμενα να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα αυτά Pokemon μπορείτε να τα πιάσετε σε όλο τον κόσμο, να κάνετε μάχες σε raids ή να εκκολαφθούν από αυγά. Το IGN έπιασε ήδη ένα!

Μπορεί να μην γνωρίζουμε την πλήρη λίστα των Pokemon που ήρθαν με την πρώτη φουρνιά, αλλά η Niantic ανέφερε συγκεκριμένα τα αρχικά Pokemon Turtwig, Chimchar, και Piplup και στο trailer που κυκλοφόρησε μπορούμε να διακρίνουμε τα Munchlax, Mamoswine, Shellos, Gastrodon, Glaceon, Leafeon, Pachirisu, Garchomp, Lucario, Buneary καθώς και το Legendary Pokemon Giratina. Στη φωτογραφία παρακάτω που χρησιμοποιήθηκε για προώθηση του update διακρίνουμε επίσης τα Bidoof, Starly, Staravia, Shinx, και Luxray.

Η Niantic ξεκίνησε να διαφημίζει την 4η γενία των Pokemon όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία γιορτάζοντας τα 2 χρόνια του Pokemon GO. Η κυκλοφορία της 4ης γενιάς βοηθάει στη συμπλήρωση του Pokedex συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε στα τέλη του 2016 με την κυκλοφορία της 2ης γενιάς και πέρυσι στο Halloween με την κυκλοφορία της 3ης γενιάς.

Παρόλο που βγαίνει η 4η γενια, ορισμένα Pokemon από προηγούμενες γενιές δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Μπορεί όλα τα 151 Pokemon του Kanto να είναι διαθέσιμα αλλά το Smeargle από την 2η γενιά και τα Nincada, Ninjask, Shedinja, Kecleon, Clamperl, Huntail, Gorebyss, και Jirachi από την 3η γενιά ακόμα λείπουν.

Για περισσότερο Pokemon Go, ρίξτε μια ματιά στην λίστα με όλα τα Pokemon της 4ης γενιάς.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreecePokemon Go - Generation 4 Launch TrailerΗ Nintendo αποκαλύπτει πως να πίασετε το νέο Pokemon, Meltan, στο Pokemon GOPokemon Go - Friends Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα