To Dragon Quest X ίσως να μην φτάσει ως MMO στη δύση

Ο Yu Miyake είναι σκεπτικός αλλά και ελπιδοφόρος.

Το Dragon Quest X, το MMO που είναι διαθέσιμο μόνο για την Ιαπωνία από το 2012, θα μπορούσε ακόμα να έρθει στη δύση, αλλά όχι στην αρχική του μορφή. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Super Dragon Quest X TV Fall Festival, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς,

Yu Miyake, εξέφρασε το ενδιαφέρον να φέρει το MMO στη δύση (από το Siliconera):

"Το Dragon Quest X έχει πολλές πλούσιες ιστορίες και θέλω να κάνω κάτι για να το μοιραστώ με άλλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο εξωτερικό", δήλωσε ο Miyake.

Ο πρώην παραγωγός Dragon Quest X Yosuke Saito επανέλαβε τα σχόλια του Miyake. "Μιλάμε για μια offline έκδοση εδώ και εκεί, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο. Θα ήταν υπέροχο αν θα μπορούσαμε να το εισαγάγουμε στους πελάτες".

Το Dragon Quest X κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία το 2012 για το Nintendo Wii. Από τότε το MMO μεταφέρθηκε σε Wii U, Switch, PS4, 3DS και PC, αλλά μόνο στην Ιαπωνία.

Φαίνεται ότι μέρος των λόγων για αυτές τις συζητήσεις είναι ότι οι πωλήσεις της σειράς σε φορητές κονσόλες δεν έχουν πάει όσο καλά αναμενόταν στη δύση. "Τα παιχνίδια 3DS δεν ήταν τόσο δημοφιλή στο εξωτερικό, και κάποιοι άλλοι πήγαν από το Dragon Quest VIII στο Dragon Quest XI", δήλωσε ο Miyake.

Το Dragon Quest VII και το Dragon Quest VIII μεταφέρθηκαν και στα 3DS τα τελευταία χρόνια. Μετά το δυτικό λανσάρισμα του Dragon Quest XI: Echoes of a Rising Age τον Σεπτέμβριο, ο παραγωγός του Dragon Quest XI Hokuto Okamoto, είπε στο IGN ότι "θα πρέπει να κάνει καλές πωλήσεις για να δούμε μελλοντικές μεταφορές στο franchise".

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceBattlefield V - Official Single Player TrailerDreadnought - Steam Launch Gameplay TrailerΣυνέντευξη Τύπου για το Athens Games Festival 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα