Η Rockstar επεξηγεί τη δήλωση για τις 100 ώρες εργασίας την εβδομάδα στο Red Dead Redemption 2

Για να φτιάξεις το game της χρονιάς πρέπει να δουλέψεις λίγο παραπάνω!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Rockstar Games ειπώθηκε πως το Red Dead Redemption 2 χρειάζεται εβδομάδες υπερωρίας, αλλά ένα στέλεχος της εταιρείας επεξήγησε τη δήλωση αυτή.

Ο συν-ιδρυτής και Vice President of Creativity Dan Houser είπε στο Vulture πως η ομάδα πίσω από το

Red Dead Redemption 2 δούλεψε έντονα για αρκετές εβδομάδες φέτος.

"Δουλεύαμε 100 ώρες την εβδομάδα" είπε ο Houser σε μία δημοσίευση που τράβηξε τα βλέμματα και άνοιξε συζητήσεις για τις δυσκολίες της Gaming βιομηχανίας.

Σε μια δήλωση στο IGN, ο Houser επεξήγησε τη δήλωση για τις 100 ώρες εργασίας την εβδομάδα, λέγοντας πως αναφέρθηκε στη δική του ομάδα και πιο συγκεκριμένα στους συνεργάτες του Mike Unsworth, Rupert Humphries, και Lazlow Jones.

Ο Houser εξήγησε πως το συγκεκριμένο γρουπ ατόμων επέλεξε να δουλέψει τόσες ώρες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πάντα με επιτυχία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει η απαίτηση από όλους να δουλεύουν κατά αυτόν τον τρόπο.

"Μέσα στην εταιρεία υπάρχουν ορισμένα στελέχη που εργάζονται πολύ σκληρά μονό και μόνο επειδή είναι παθιασμένοι με το project, ή το κομμάτι που έχουν αναλάβει και αυτό το πάθος φαίνεται μέσα από τους τίτλους. Η επιπλέον προσπάθεια είναι επιλογή και όχι υποχρέωση".

Ο Houser στην αρχική δήλωση εξήγησε πως το Red Dead Redemption περιέχει 300.000 animations, 500.000 σειρές διαλόγων και πολύ περισσότερες σειρές κώδικα.

Ο στόχος της Rockstar είναι να τελειοποιήσει τον κόσμο του Red Dead Redemption 2 και να τον προωθήσει ακόμα καλύτερα στο κοινό. Για κάθε trailer και διαφήμιση πιθανότατα να φτιάχτηκαν 70 διαφορετικές εκδόσεις και οι επιμελητές τις έκαναν εκατοντάδες.

Ο Dan Houser μιλώντας για τον τίτλο, ελπίζει πως όλη αυτή η εργασία άξιζε τον κόπο για το συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα. Εξηγεί πως η σκληρή εργασία της ομάδας έφερε "την αδιάκοπη φυσική-αίσθηση ενός κόσμου που μοιάζει αληθινός, και έναν διαδραστικό φόρο τιμής που νιώθουμε, ζώντας μία Αμερικάνικη αγροτική εμπειρία".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Houser μας αποκάλυψε πως η ιστορία μόνο του Red Dead Redemption έχει διάρκεια 60 ώρες. Δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε αφού το μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης στο PlayStation 4 είναι 105 GB και στο Xbox One κάτι λιγότερο.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2018 για PlayStation 4 και Xbox One.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceBattlefield V - Official Single Player TrailerDreadnought - Steam Launch Gameplay TrailerΓιατί αγαπάμε τόσο πολύ το Red Dead Redemption

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα