Με ένα, ακόμα, άτιτλο spinoff συνεχίζει το "Grimm"

Παλιοί και νέοι χαρακτήρες μαζί.

Οι φαν του "Grimm" μπορεί να έχουν να δουν τις υπερφυσικές του ιστορίες από το 2017, η σειρά ωστόσο τους προετοιμάζει ένα νέο spinoff.

Σύμφωνα με αναφορές του Variety, η επίσημη περιγραφή για το spinoff, που δεν φέρει ακόμα τίτλο, τοποθετεί την ερχόμενη σειρά στον ίδιο φανταστικό κόσμο με αυτόν του "Grimm". Κάποιο γνωστοί ήρωες θα επιστρέψουν για να βρεθούν αντιμέτωποι με νέα μυστήρια και να αντιμετωπίσουν νέους κινδύνους, ενώ νέοι θα συστηθούν στο κοινό.

Η αρχική σειρά προβαλλόταν

στο NBC από το 2011 έως και το 2017, παραδίδοντας 123 επεισόδια μέσα από 6 σεζόν. Με τους David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz και πολλά ακόμα ονόματα στο cast που τους ακολούθησαν, η σειρά βρέθηκε δύο φορές υποψήφια για βραβείο Emmy.

Το "Grimm" συν-δημιούργησαν οι Stephen Carpenter, David Greenwalt και Jim Kouf. Οι δύο τελευταίοι θα έχουν και μία θέση στο άτιτλο spinoff ως συμβουλευτικοί παραγωγοί. Το σενάριο θα υπογράψει η Melissa Glenn των "Zoo" του CBS, του "Beaty and the Beast" του CW και της δεύτερης σεζόν του "Iron Fist" του Netflix. Η ίδια θα έχει και μία θέση εκτελεστικού παραγωγού, ανάμεσα στους Sean Hayes και Todd Milliner που διατηρούσαν αντίστοιχους ρόλους και για την αρχική σειρά.

Για ακόμα μία φορά, ο κόσμος του "Grimm" θα βρεθεί στο κανάλι του NBC. Η παραγωγή θα γίνει από τη Universal Television και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ακόμα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το cast, την επίσημη σύνοψη και την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα