H παραγωγός του "2 Broke Girls" φέρνει το reboot της κωμωδίας "Alice"

Τα πάντα είναι μετέωρα ακόμα...

Άλλη μια παλαιότερη σειρά αποκτά reboot. Αυτή την φορά μιλάμε για την κωμωδία του CBS, "Alice".

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγός του "2 Broke Girls", Liz Astrof, και η παραγωγός του "One Mississippi", Diablo Cody, θα συνεργαστούν με το Warner Bros. TV, για να φέρουν το "Alice"

ξανά στη μικρή οθόνη για χάρη του Fox.

Οι Astrof και Cody θα είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί για τη σειρά που βασίζεται στην ταινία του 1974, "Alice Doesn't Live Here Anymore". Πρωταγωνιστούσε η Ellen Burstyn, η οποία είχε λάβει και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Την ταινία είχε σκηνοθετήσει ο Martin Scorsese και είχε γράψει ο Robert Getchell.

Η ταινία μεταφέρθηκε πρώτη φορά στη μικρή οθόνη το 1976 και έτρεξε έως το 1985. Είχε τον απλό τίτλο "Alice" και πρωταγωνιστούσαν οι Linda Lavin, Vic Tayback, Beth Howland και Philip McKeon. Ήταν δημιούργημα του Getchell και είχε κερδίσει οχτώ Χρυσές Σφαίρες και πέντε υποψηφιότητες για Βραβείο Emmy.

Η ιστορία διηγείται την απόφαση της Alice να εγκαταλείψει το σπίτι της, μετά τον θάνατο του συζύγου της, να πάρει τον γιο της και να μετακομίσουν σε μια άλλη πολιτεία με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής.

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο κυκλοφορήσει.

IGN GreeceΑνολοκλήρωτη ιστορία του Mark Twain αποκτά κινηματογραφική μεταφοράΤο reboot του "War of the Worlds" θα είναι μια παγκόσμια συνεργασίαΗ Comcast προσφέρει 65 δις δολάρια για την FOX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα