Annabelle 3: Χαρακτήρες από τα παλιά επιστρέφουν

Το δίδυμο επιστρέφει στους πρωταρχικούς του ρόλους.

Οι Patrick Wilson και Vera Farmiga επιστρέφουν τον κόσμο του "The Conjuring" για την τρίτη ταινία "Annabelle", στους πρωταρχικούς ρόλους τους.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι Wilson και Farmiga θα επιστρέψουν ως οι ερευνητές του μεταφυσικού Ed και Lorraine Warren. Η ταινία λέγεται

ότι θα επικεντρωθεί σε μια δαιμονισμένη κούκλα Annabelle, που οι Warren έχουν κλειδώσει στο δωμάτιο για τα τεχνουργήματα, πιστεύοντας ότι εκεί δεν θα μπορεί να βλάψει κανέναν. Αλλά, η Annabelle βάζει στόχο την δεκάχρονη κόρη τους Judy, που θα υποδυθεί η McKenna Grace.

H τρίτη, και άτιτλη για την ώρα, ταινία της σειράς "Annabelle" θα γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Gary Dauberman, που έκανε και τις δύο προηγούμενες ταινίες. Ο James Wan, που σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα "Conjuring", βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Peter Safran.

Το "Conjuring" έχει βγάλει πλήθος ταινιών στον κόσμο του από τότε που κυκλοφόρησε το 2013. Από αυτό βγήκε ένα sequel ενώ αναμένεται άλλο ένα, δύο spinoff "Annabelle", το επιτυχημένο "The Nun" και ακόμα ένα μελλοντικό spinoff, το "Crooked Man".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceShoplifters/Κλέφτες Καταστημάτων: Το trailer της ταινίας που κέρδισε στις Κάννες (Υποτιτλισμένο)Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 08/10 - 14/10Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα