Μετάθεση του ντέρμπι ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αλλά και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπως έγινε γνωστό σήμερα (17/10), αιτήθηκαν εγγράφως στη Super League και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τη μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ κατά μια μέρα. Ο λόγος για το αίτημα αυτό είναι η παρέλαση, αλλά και όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη,
στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι η συζήτηση που γίνεται αφορά στη μετάθεση του αγώνα στις 29 Οκτωβρίου αντί στις 28, που αρχικώς ήταν προγραμματισμένος. Να σημειωθεί ότι στο αίτημα συναινεί ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, οπότε αναμένεται η οριστική απόφαση από τη Super League, που είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η μετάθεση του αγώνα πρωταθλήματος ενδέχεται να επηρεάσει τις αναμετρήσεις που έχουν για το Κύπελλο εκείνη την εβδομάδα οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη, για παράδειγμα, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 31/10, ενδέχεται να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία αργότερα, όταν θα υπάρχει στο πρωτάθλημα νέα διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, μέσα στο Νοέμβριο, καθώς οι "ασπρόμαυροι" έχουν και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα