Βρέθηκαν οι ηθοποιοί που θα τραγουδήσουν στα κεραμίδια του "Cats"

Ποιος κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

To γνωστό μιούζικαλ "Cats" θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και απέκτησε τους πρώτους του πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με το Slashfilm, οι Idris Elba (Luther, Pacific Rim), Taylor Swift, Sir Ian McKellen (Lord of the Rings, X-Men), Jennifer Hudson (Dreamgirls) και James

Corden (The Late Late Show with James Corden) θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Tom Hooper.

O Hooper (Les Miserables και Danish Girl) θα βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τους Tim Bevan, Eric Fellner και Debra Fayward. Η διανομή θα γίνει από τις Universal Pictures και Working Title.

H Taylor Swift και ο Idris Elba.

Το "Cats" είναι βασισμένο στο "Old Possum's Book of Practical Cats" του T.S. Eliot ενώ η μουσική του μιούζικαλ είναι δια χειρός Andrew Lloyd Webber και είναι μια παράσταση που ανέβαινε για πολλά χρόνια τόσο στο West End του Λονδίνου όσο και στο Broadway, ξεκινώντας απ' το 1981. Έχει κερδίσει πολλά Βραβεία Laurence Olivier και Tony.

Πρόκειται για μια ιστορία που διαδραματίζεται αφού πέσει η νύχτα σε ένα σκουπιδότοπο. Γάτες κάθε μεγέθους και ηλικίας ζωντανεύουν και μαζεύονται για τον Jellicle Ball, μια διοργάνωση όπου θα επιλεχθεί ο Jellicle Leader για να κερδίσει μία ακόμα πολύτιμη ζωή.

To "Cats" αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN GreeceShoplifters/Κλέφτες Καταστημάτων: Το trailer της ταινίας που κέρδισε στις Κάννες (Υποτιτλισμένο)Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 08/10 - 14/10Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα