Πρώτη ματιά στη νέα μίνι-σειρά του δημιουργού του "Annihilation"

Μια μίνι σειρά θρίλερ, όπως παρουσιάστηκε στο NYCC.

Κατά την διάρκεια του Comic-Con της Νέας Υόρκης, το FX πρόσφερε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη μίνι-σειρά "Devs", από τον δημιουργό των "Ex Machina" και "Annihilation", Alex Garland.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και το πρώτο επεισόδιο σκηνοθετήθηκε από τον ίδιο τον Garland. Επίσης είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την DNA TV και Scott Rudin Productions.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής: "Στο

Devs, μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών, η Lily (Sonoya Mizuno), εξερευνά τον μυστικοπαθή τομέα ανάπτυξης του αφεντικού της (Nick Offerman), μιας εταιρείας προηγμένης τεχνολογίας με βάση στο San Francisco, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αγοριού της".

Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

Εκτός των Mizuno και Offerman, στη σειρά θα δούμε τους Jin Ha, Zach Grenier, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny και Karl Glusman. Κατά τη διάρκεια του πάνελ, ο Garland αποκάλυψε: "Σε προσωπικό επίπεδο σκέφτηκα ότι η τηλεόραση θα είναι καλύτερη για μένα. Σε συγγραφικό επίπεδο, ήθελα και τις οχτώ ώρες. Νιώθω ότι έχω μάθει μέχρι στιγμής, τα έχω βάλει στη σειρά. Δεν θα μπορούσα να την αγαπάω περισσότερο".

Ο Alex Garland ξεκίνησε την καριέρα του ως σεναριογράφος και μας χάρισε τα "Sunshine", "28 Days Later", "Never Let Me Go" και "Dredd". Κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη πρώτη φορά το 2014 με την ταινία που έγραψε, "Ex-Machina", η οποία του χάρισε και Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ. Δεύτερη δημιουργία του ήταν το "Annihilation", ενώ το βιβλίο του, που αργότερα έγινε και η ομώνυμη ταινία "The Beach" του 2000 με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio και σκηνοθέτη τον Danny Boyle ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη σε remake μετά από 18 χρόνια και πολλές φήμες.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece NYCC: Φόρο τιμής στο graphic novel οι νέες ματιές στο τηλεοπτικό "Snowpiercer" Μεγάλες επιστροφές κι ανανεώσεις για το "The Walking Dead" του AMC Πρώτο trailer για τον 5ο κύκλο του "Outlander"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα