Ημερομηνία πρεμιέρας και trailer αποκτά το "Star Trek: Picard"

Και δύο επιστροφές που θα ενθουσιάσουν τους fans.

Μέσω του νέου trailer του "Star Trek: Picard", που προβλήθηκε στο Comic Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, μάθαμε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου 2020.

Δείτε το παρακάτω:

#StarTrekPicard premiere dates and more revealed at #NYCC#StarTrekNYCChttps://t.co/ckIjkUfIkzpic.twitter.com/yLzyJ3o2oC

Star Trek
(@StarTrek) 5 Οκτωβρίου 2019

Στο πάνελ παρευρέθηκε ο Patrick Stewart και τα άλλα μέλη του cast, Isa Briones (Dahj), Santiago Cabrera (Cristobal “Chris” Rios), Michelle Hurd (Raffi Musiker), Alison Pill (Dr. Agnes Jurati), Harry Treadaway (Narek) και Evan Evagora (Elnor), οι εκτελεστικοί παραγωγοί Alex Kurtzman, Michael Chabon, Akiva Goldsman και Heather Kadin, ο σκηνοθέτης Hanelle Culpepper και η παραγωγός Kirsten Beyer.

Όλοι τους μίλησαν για το πώς αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη σειρά, με τον Kurtzman να εξηγεί ότι αρχικά ήθελε την επιστροφή του Steward για την άλλη σειρά του franchise "Short Treks". Η ιδέα απερρίφθη από τον ηθοποιό, ο οποίος μετά από λίγες μέρες επικοινώνησε με τους παραγωγούς, δίνοντας τις δικές του ιδέες για τη σειρά. Κύριο χαρακτηριστικό που ήθελε να αποφύγει ο ηθοποιός ήταν το reunion του "The Next Generation". Όντως θα υπάρξουν επιστροφές, αλλά όπως μας είχε πει και στο παρελθόν ο εκτελεστικός παραγωγός, δεν θα δούμε απλά cameos, αλλά επιστροφές με νόημα για την εξέλιξη της ιστορίας. "Ο καθένας θα έχει μια σημαντική συναισθηματική στιγμή", είπε ο Kadin.

Όσον αφορά την υπόθεση και το νέο πλήρωμα που σχηματίζει ο Picard, όλοι συμφώνησαν ότι πρόκειται για μια ομάδα περιθωριοποιημένων, με τον Cabrera να λέει ότι ο χαρακτήρας του είχε υποστεί έναν τραυματισμό στο παρελθόν και γι'αυτό πλέον δεν είναι στον Starfleet, την Briones να λέει ότι μια τραγωδία στην ζωή του χαρακτήρα της την έκανε να ζητήσει βοήθεια από τον Picard, και την Hurd να εξηγεί ότι το παρελθόν της με τον ομότιτλο χαρακτήρα δεν είναι χαρούμενο.

Θα υπάρχουν δύο Romulan χαρακτήρες οι οποίοι θα έρθουν σε σύγκρουση λόγω του τρόπου που μεγάλωσαν. Ο Evagora είπε, "Ο χαρακτήρας μου μεγάλωσε μαθαίνοντας να λέει πάντα την αλήθεια. Δεν νομίζω ότι μπορεί ή είναι ικανός να πει ψέματα". Ο άλλος χαρακτήρας της ίδιας 'φυλής' θα είναι αυτός της Treadaway, της οποίας σκοπός είναι "να σώσει πολλούς ανθρώπους".

Ο τετράποδος φίλος του Picard είναι από καταφύγιο αδέσποτων και φαίνεται πως ήταν ιδέα του Steward, ο οποίος ήθελε να περάσει το μήνυμα της υιοθεσίας και όχι της αγοράς κατοικίδιων.

Ο Kurtzman έχει υπογράψει μια συμφωνία ύψους $25 εκ. με το CBS για την ανάπτυξη νέων Star Trek projects. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για τη σειρά με τον Picard, το "Short Treks", το "Lower Decks", τη spin off σειρά με την Captain Emperor Georgiou και τη σειρά κινουμένων σχεδίων σε συνεργασία με το Nickelodeon, ενώ το "Discovery" ανανεώθηκε και για 3η σεζόν και απέκτησε δική του μίνι-σειρά κόμικς.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από την Hanelle Culpepper, που είχε κάνει το ίδιο για το "Star Trek: Discovery". Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που μας έδωσε ο Alex Kurtzman σχετικά με το "Star Trek Picard".

Ανυπομονείτε για την επιστροφή του PIcard; Πείτε μας στα σχόλια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤο cast του "The Walking Dead" αποχαιρετά την Danai GuriraΣύντομα έρχεται η τρίτη σεζόν του "The Dragon Prince"To Lost in Space αποκτά ημερομηνία επιστροφής και trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα