NYCC: Φόρο τιμής στο graphic novel οι νέες ματιές στο τηλεοπτικό "Snowpiercer"

Μια μίξη animation και live-action αποκαλύπτει τις ρίζες της αποκάλυψης.

Το κανάλι TNT έδωσε στο κοινό μια πρώτη ματιά σε ένα "sneak-peek" κλιπ από την επερχόμενη σειρά του, "Snowpiercer", η οποία βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2013 με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Ed Harris, αλλά και στην ομώνυμη graphic novel σειρά.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε τη νέα

σκηνή από τη σειρά, που περιλαμβάνει μια μίξη από animation και live-action.

Όπως μπορείτε να δείτε, το παραπάνω κλιπ αποτίει φόρο τιμής στις κόμικ ρίζες αυτού του μεταποκαλυπτικού sci-fi θρίλερ, εξιστορώντας το πώς η Γη πάγωσε και γιατί το τραίνο Snowpiercer κατέληξε ένα μείγμα πλουσίων και άπορων.

Το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη σειρά:

Στο "Snowpiercer", το οποίο μάλιστα έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν πριν καν κάνει την πρεμιέρα του το 2020, έχει πρωταγωνιστές την βραβευμένη με Όσκαρ, Jennifer Connelly, τον βραβευμένο με Tony, Daveed Diggs, την υποψήφια για Emmy, Alison Wright, την Mickey Sumner και την βραβευμένη με Tony και υποψήφια για Grammy, Lena Hall.

Η σειρά διαδραματίζεται εφτά χρόνια αφού ο κόσμος έχει μετατραπεί σε παγωμένη ερημιά κι επικεντρώνεται στα απομεινάρια της ανθρωπότητας που κατοικούν σε ένα τραίνο 1001 αμαξιών, το οποίο κινείται συνεχώς και περιστρέφεται γύρω από τον πλανήτη. Ο πόλεμος των τάξεων είναι επικείμενος, ενώ η κοινωνική αδικία και η πολιτική της επιβίωσης έχουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο κι έναν πολύ βίαιο τρόπο να εκδηλωθούν.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Πρώτη ματιά στη νέα μίνι-σειρά του δημιουργού του "Annihilation" Μεγάλες επιστροφές κι ανανεώσεις για το "The Walking Dead" του AMC Πρώτο trailer για τον 5ο κύκλο του "Outlander"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα