'Αθωώθηκε' ο Randy Pitchford σε δικαστική διαμάχη με πρώην δικηγόρο της Gearbox

Συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές.

Ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford, διευθέτησε τη νομική κόντρα μεταξύ αυτού και του πρώην νομικού συμβούλου της Gearbox. Σύμφωνα με νέα αναφορά, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διακανονισμό ενώ ο Pitchford "αθωώθηκε" από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Η

νέα αναφορά από το The Hollywood Reporter λέει πως η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 μεταξύ Pitchford και του πρώην νομικού συμβούλου της Gearbox, Wade Callender, έφτασε στο τέλος της. Η απόφαση ανακαλύφθηκε σε μία αρχειοθέτηση του περιφερειακού δικαστηρίου στο Ντάλας του Τέξας.

"Μετά από επανεξέταση όλων των στοιχείων της υπόθεσης, η άποψη του συνηγόρου ήταν ότι τα στοιχεία αθωώνουν τον Randy Pitchford από τις κατηγορίες εναντίον του", λέει η επίσημη απορριπτική δήλωση. "Όλες οι παρεξηγήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διορθώθηκαν και ανταλλάχτηκαν απολογίες. Καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονται με εχεμύθεια, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δηλώσεις".

Ο Callender μήνυσε τον Pitchford στα τέλη του 2018, αφού τον κατηγόρησε (τον Pitchford) για υποτιθέμενη απολαβή "ενός μυστικού μπόνους 12 εκατ. δολαρίων" από την εκδότρια εταιρεία του Borderlands, Take-Two Interactive. Η Gearbox αντιμήνυσε τον Callender ισχυριζόμενη ότι ο τελευταίος δανείστηκε λεφτά για προσωπικά έξοδα από την Gearbox και δεν ξεπλήρωσε ποτέ την εταιρεία.

Η δικαστική διαμάχη έγινε αισχρή όταν ο Callender κατηγόρησε τον Pitchford ότι άφησε ένα USB drive, το οποίο περιείχε εταιρικό και πορνογραφικό υλικό, σε ένα Texas Medieval Times. Η Gearbox είπε γι αυτό πως "οι ισχυρισμοί γίνονται από έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο... χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα ή νομικά κάποια βάση."

Η Gearbox είχε υποβάλει και καταγγελίας με το State Bar of Texas ενάντια στον Callender για υποβολή μήνυσης που "περιλαμβάνει κατηγορίες που ξέρει ότι είναι αναληθείς".

Η μήνυση είχε έρθει σε λάθος ώρα για την Gearbox, η οποία βρισκόταν στη μέση των ανακοινώσεων και της κυκλοφορίας του πολύ-αναμενόμενου Borderlands 3 εντός του 2019. Ωστόσο το Borderlands 3, είχε μια επιτυχημένη κυκλοφορία και πλέον αυτή η μήνυση έχει επίσης διευθετηθεί. Ο Callender εντάχθηκε πρόσφατα στο NRA, ως γενικός νομικός σύμβουλος.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceH Writers Guild of America δεν θα βραβεύει πλέον τους συγγραφείς των βιντεοπαιχνιδιώνΤο Twitch Prime και η Rockstar Games ανακοινώνουν συνεργασία για τα GTA Online και Red Dead OnlineNintendo, Microsoft, και Sony παίρνουν θέση για τους δασμούς της Κυβέρνησης Trump

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα