Εκ βάθους καρδίας η κριτική του Josh Brolin για το "Joker"

Ο Thanos επαινεί τον Joker.

Ο αστέρας της πιο πρόσφατης ταινίας των Εκδικητών και βασικός αντίπαλος των "Infinity War: και "Endgame" που έπληξε σοβαρά την υπερηρωική ομάδα της Marvel, επαινεί τη νέα ταινία "Joker" της DC. Λόγος γίνεται για τον ηθοποιό Josh Brolin που υποδύθηκε τον Thanos και που έκανε μια πολύ συναισθηματική ανάρτηση αφού είδε την ερμηνεία του Joaquin Phoenix.

"Για

να εκτιμήσεις το 'Joker' πιστεύω πως πρέπει να έχεις περάσει κάτι τραυματικό στη ζωή σου... ή να έχεις καταλάβει κάπου στην ψυχή σου τι είναι πραγματικά η συμπόνια...", δήλωσε ο Brolin, επαινώντας την ταινία για το ότι έκανε τους ανθρώπους να "θέλουν μια απάντηση και μια λύση στη βία και στα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο γύρω μας".

Για να εκτιμήσεις το 'Joker' πιστεύω πως πρέπει να έχεις περάσει κάτι τραυματικό στη ζωή σου (και νομίζω οι περισσότεροι από εμάς έχουν περάσει) ή να έχεις καταλάβει κάπου στην ψυχή σου τι είναι πραγματικά η συμπόνια (το οποίο συνήθως έρχεται όταν έχει περάσει κάτι τραυματικό, δυστυχώς). Ένα παράδειγμα για μια επικίνδυνη συμπόνια θα ήταν, ας πούμε, το να φτιάξεις μια ταινία για την ευθραυστότητα της ανθρώπινης ψυχής και να την κάνεις τόσο ωμή, τόσο βίαιη, τόσο μπαλετική, που με το που βγαίνεις από το σινεμά, όχι μόνο δεν θες να πειράξεις τίποτα, αλλά θες κι απεγνωσμένα μια απάντηση και μια λύση στη βία και στα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο γύρω μας.

Μπορείτε εδώ να δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού και την πιο ολοκληρωμένη του απάντηση.

Αν έχετε ήδη δει τη νέα ταινία του "Joker" με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και σκηνοθέτη τον Todd Phillips, η αν απλά θέλετε να μάθετε για την ταινία, μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας από εδώ, αλλά και να δείτε το box office ρεκόρ που κατέκτησε για το πρώτο της Σαββατοκύριακο. Επίσης, μάθετε γιατί ο Joker δεν θα συνδέεται με άλλες ταινίες της DC, όπως και ο Joker του Phoenix δεν θα συναντηθεί ποτέ με τον νέο Batman του Robert Pattinson.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΟ Joker σπάει το ρεκόρ του Οκτωβρίου κι ανεβαίνει στην κορυφή του box officeJoker Review[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα