To Lost in Space αποκτά ημερομηνία επιστροφής και trailer

Και φωτογραφίες και νέος χαρακτήρας.

πιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία επιστροφής της σειράς "Lost in Space" του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας "Lost in Space" θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου με 10 επεισόδια. Εκτός από ημερομηνία κυκλοφορίας, κατά τη διάρκεια του NYCC 2019 αποκαλύφθηκαν το πρώτο trailer και φωτογραφίες (μπορείτε να δείτε τα πάντα παρακάτω):

Η δεύτερη σεζόν διαδραματίζεται επτά μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν και επικεντρώνεται στην εξέλιξη κι ενηλικίωση.

Ο Will προσπαθεί απελπισμένα να βρει το Robot, που σύμφωνα με τον ηθοποιό Maxwell Jenkins θα τους "οδηγήσει σε κάτι διαφορετικό για αυτήν την σεζόν". Θα δούμε τους Robinson να εξερευνούν διάφορους πλανήτες του συστήματος που ανακάλυψαν στο τέλος του πρώτου κύκλου και θα ανακαλύψουν νέες πληροφορίες για την προέλευση του Robot και της θέσης του στο σύμπαν.

Ένα νέο μέλος προστίθεται επίσης στο cast. Ο JJ Field υποδύεται τον Ben Adler, έναν "υπεύθυνο ανεπτυγμένων συστημάτων και τεχνητής νοημοσύνης. Είναι ακαδημαϊκός, όπως η Maureen, αλλά με όσα έχει ζήσει έχει περισσότερα κοινά με τον γιο της, Will Robinson". Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που έδειξαν στο πάνελ, ο Adler υποστηρίζει ότι υπάρχει ακόμα μια εξωγήινη τεχνητή νοημοσύνη με την ονομασία Scarecrow.

Μέχρι το "Lost in Space" να επιστρέψει στις οθόνες μας, δείτε τι άλλο έρχεται στο Netflix αυτόν τον μήνα:

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗμερομηνία πρεμιέρας και trailer αποκτά το "Star Trek: Picard"Το cast του "The Walking Dead" αποχαιρετά την Danai GuriraΣύντομα έρχεται η τρίτη σεζόν του "The Dragon Prince"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα