Πιθανό remake του "Train to Busan" με γνωστά θριλερίστικα ονόματα

Ζόμπια vs Τρένο: 1-0

Γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός στον σύγχρονο κόσμο των θρίλερ και ταινιών τρόμου, ο James Wan του "The Conjuring" διεκδίκησε τα δικαιώματα για ένα remake του κορεάτικου "Train to Busan" και βρίσκεται πολύ κοντά στην επικύρωση του συμβολαίου, όπως αναφέρει το Collider.

Με επίσημο τίτλο "Busanhaeng", η ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Sang-ho Yeon παρουσιάζει τη μάχη για επιβίωση των επιβατών ενός τρένου με κατεύθυνση από τη Σεούλ στο Μπούσαν, όταν αυτό δέχεται επίθεση από ζωντανούς-νεκρούς. Η ταινία

του δέχτηκε μεγάλη αποδοχή, προτάθηκε για βραβείο Saturn της κατηγορίας Καλύτερη Ταινία Τρόμου, από την Ακαδημία Επιστημονικής Φαντασίας, Φαντασίας και Τρόμου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και έφερε έσοδα του ύψους των $85 εκατομμυρίων διεθνώς. Τα δεδομένα δείχνουν πως το "Train to Busan" προσφέρει αρκετές ελπίδες για ένα επιτυχημένο remake, ειδικά με τα ονόματα που το γλυκοκοιτάζουν.

Ο James Wan και η New Line φαίνεται πως βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμα τέσσερις μεγάλες εταιρίες παραγωγής, τις Universal, Paramount, Lionsgate και Screen Gems, για τα δικαιώματα της ταινίας, αλλά βρίσκονται πιο κοντά απ'όλους στο τρόπαιο.

Για το σενάριο του remake ακούγεται το όνομα του Gary Dauberman, ένα όνομα που συνοδεύεται από γνωστούς τίτλους ταινιών τρόμου της εποχής μας όπως τα "Anabelle", "IT" και, πιο πρόσφατα, "The Nun". Η παρουσία του στο νέο "Train to Busan" ακούγεται καθησυχαστική για όσους περιμένουν υψηλά νούμερα στα box office, αφού το "The Nun" κατάφερε ένα άνοιγμα $53 εκατομμυρίων το πρώτο του σαββατοκύριακο προβολής. Ο Wan γνωρίζει, επιπλέον, τι σημαίνει η συνεργασία με τον Dauberman, αφού υπήρξε ο ίδιος παραγωγός του πρόσφατου θρίλερ.

Βεβαίως, τα ονόματα τους συνεπάγονται επιπλέον και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την επικύρωση της συμφωνίας μέχρι την τελική εμφάνιση της ταινίας. Ο Dauberman έχει μερικές σεναριογραφικές υποχρεώσεις ακόμα, ενώ το δεύτερο κεφάλαιο του "IT" βρίσκεται στα γυρίσματα. Το πρόγραμμα του Wan είναι ακόμα πιο επιφορτισμένο, με τη σκηνοθεσία του "Aquaman", για τη DC, την παραγωγή του τηλεοπτικού "Swamp Thing", το οποίο τον κρατάει εξίσου πίσω, το reboot του "Mortal Kombat" και το "Conjuring 3".

Το remake του "Train to Busan" φαίνεται μακρινό και αναμένονται ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceFahrenheit 11/9 - TrailerΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα