Η Nagini κάνει την εμφάνιση της στο νέο trailer του Fantastic Beasts 2

Μια καταραμένη γυναίκα.

Το νεώτερο trailer για το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" κυκλοφόρησε χτες και την εμφάνιση της σε αυτό έκανε μία αρκετά γνωστή χαρακτήρας από τα "Harry Potter" - η Nagini, το φίδι του Voldemort και τελευταίο Horcrux του.

To trailer βλέπουμε την Nagini να έχει ανθρώπινη μορφή και είναι η χαρακτήρας που τελικά υποδύεται η Κορεάτισσα ηθοποιός, Claudia Kim. Βλέπουμε ότι ήταν μέλος ένα μαγικού

τσίρκου, το "The Circus Arcanus", όπου κάνει ότι μεταμορφώνεται από άνθρωπος σε φίδι για τους muggles.

Μέχρι τώρα, η χαρακτήρας της Kim αναφερόταν απλά ως "Maledictus", που σύμφωνα με το Pottermore και την J.K.Rowling, η Maledictus είναι μια γυναίκα που κουβαλάει μια κατάρα αίματος που έχει περάσει σε αυτήν από την μητέρα της και εν καιρώ θα την μεταμορφώσει σε τέρας μόνιμα. Αρκετοί fans είχαν θεωρίες ότι η Kim υποδυόταν την Nagini και τελικά επιβεβαιώθηκε.

Σε συνέντευξη της στο EW, η Kim είπε ότι η Nagini σε αυτή την περίοδο διαφέρει πολύ από το φίδι που σκότωσε τον Severus Snape στο "Deathly Hallows".

"Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε μια άλλη πλευρά της Nagini", είπε. "Την έχετε δει μόνο ως Horcrux. Σε αυτό, είναι μια υπέροχη κι ευαίσθητη γυναίκα που θέλει να ζήσει. Θέλει να παραμείνει άνθρωπος και πιστεύω ότι αυτό είναι μια υπέροχη αντίθεση στην χαρακτήρα".

Η Kim εξήγησε ότι καθώς η ταινία είναι στο παρελθόν - το 1927 - η Nagini μπορεί εκείνη την περίοδο να μεταμορφώνεται από άνθρωπος σε φίδι, κι αντίστροφα, αλλά γνωρίζει επίσης ότι η κατάρα της θα την οδηγήσει στο να γίνει φίδι για πάντα. "Νοιώθει μερικές φορές ότι δεν είναι ελεγχόμενο. Είναι σίγουρο ότι θα μεταμορφωθεί [μόνιμα] κάποια στιγμή σε τέρας οπότε νοιώθει την πίεση ότι ο χρόνος της τελειώνει", είπε.

Η Rowling εξήγησε επιπλέον τη διαφορά μεταξύ ενός Animagus και μιας Maledictus, βασιζόμενη στο παράδειγμα ενός λυκανθρώπου που έδωσε ένας fan. "Είναι διαφορετικά. Οι Maledictuses είναι πάντα γυναίκες, ενώ οι λυκανθρώποι μπορούν να είναι οποιοδήποτε φύλο. Η Maledictus κουβαλάει την κατάρα αίματος από τη γέννηση της μέσω της μητέρας της", είπε και πρόσθεσε ότι κράταγε το μυστικό για την Nagini εδώ και μια 20ετια.

To "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέες "φανταστικές" αφίσες από το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald"Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Τελικό TrailerΕυσυγκίνητη η J.K. Rowling για την επιστροφή της στο Hogwarts

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα