Νέες "φανταστικές" αφίσες από το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald"

Όλη η καλή παρέα.

Το "Fantastic Beasts 2" μπορεί να βρίσκεται στο τραίνο και να έρχεται σύντομα, από τη βαλίτσα του όμως δεν σταματούν να ξεπηδούν εικόνες που μας προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να δούμε.

Το Collider μεταφέρει πως μαζί με το οριστικό trailer, ένα σετ από ολοκαίνουριες αφίσες ήρθε στη δημοσιότητα, με όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές και τις καινούργιες παρουσίες έτοιμους για μάχη. Σε ξεχωριστή πόζα ο καθένας, είδαμε τους Newt, Albus και Gelert, μαζί με τις αγαπημένες αδελφές της πρώτης ταινίας, Tina

και Quennie και τον συμπαθητικό muggle Jacob. Μαζί και η Leta Lestrange, που φέρει το πασίγνωστο όνομα της οικογενείας Lestrange που τόσα έχουμε ακούσει και περιμένουμε να δούμε από τη σειρά "Harry Potter", και μία ακόμα νέα παρουσία, τον Theseus Scamander. Μαζί τους βρέθηκε και ο μυστηριώδης Credence Barebone, από την πρώτη ταινία της νέας σειράς.

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου και πρόσφατα έφερε ένα τελικό trailer, το οποίο αποκάλυψε πληροφορίες για μία γνωστή χαρακτήρα, που εμφανιζόταν ανέκαθεν στο πλευρό του Ξέρετε-Ποιου.

Σε υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του μαγικού κόσμου που σύστησε στο κοινό η J.K. Rowling, η δημιουργός του εξέφρασε τα συναισθήματα της για την επιστροφή στο Hogwarts, το μαγικό σχολείο της Βρετανίας. Ο Jude Law, από την άλλη, παρέμεινε πιο συγκεντρωμένος στην επικείμενη μεγάλη συνάντηση του με τον Grindewald, και έκανε μερικές σχετικές αποκαλύψεις.

Το τελικό trailer έδειξε πολλές συνηθισμένες σκηνές μαγείας, όπως διακτινισμούς και πύλες με κοινά αντικείμενα που δεν τραβούν την προσοχή των muggles, και καινούργιες, όπως έναν νέο τρόπο, ή μία νέα κατάρα, μέσω της οποίας οι μάγοι μεταμορφώνονται σε ζώα. Και, επιπλέον, μία μικρή αναφορά του Albus για την ιδιαίτερη θέση του Newt στην εξέλιξη της ιστορίας.

Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται πως, "Σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Jude Law) στρατολογεί τον πρώην μαθητή του Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει, αγνώμων των κινδύνων που προβλέπονται. Γραμμές σκιαγραφούνται ως αγάπη και η πίστη δοκιμάζεται, ακόμα μεταξύ και πραγματικών φίλων και οικογενείας, σε έναν αυξανόμενα διαχωρισμένο μαγικό κόσμο".

Το ραβδί της Θάλειας είναι εξαιρετικά ευλύγιστο, από ξύλο λεύκης και καρδιά από φτερό φοίνικα,10'', κι αν δεν την βρείτε στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ Nagini κάνει την εμφάνιση της στο νέο trailer του Fantastic Beasts 2Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Τελικό TrailerΕυσυγκίνητη η J.K. Rowling για την επιστροφή της στο Hogwarts

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα