Για 6 μήνες μετά τη λήξη της συνδρομής Switch Online θα μένουν τα saves

Θα υπάρχει χρόνος μετά τη λήξη της συνδρομής... αν κάνεις καινούργια.

Αποσαφηνίζοντας την πολιτική για τα cloud saves του Nintendo Switch Online, η Nintendo επιβεβαίωσε πως αφού η συνδρομή λήξει θα υπάρχει χρόνος να ανακτήσουμε τα saves μας.

Σε δήλωσή του στο IGN,

εκπρόσωπος της Nintendo επιβεβαίωσε πως αν ο χρήστης κάνει νέα συνδρομή μέσα σε 180 μέρες (6 μήνες) μετά τη λήξη, θα μπορεί να ανακτήσει τα cloud saves του.

"Αν η συνδρομή λήξει, οι χρήστες δε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Save Data Cloud backups. Παρόλα αυτά, η Nintendo θα επιτρέπει στους χρήστες που θα ξαναγραφτούν μέσα σε 180 μέρες να έχουν πρόσβαση στα προηγούμενα Save Data Cloud backups", είπε ο αντιπρόσωπος της Nintendo.

Προηγουμένως, ένα FAQ της Nintendo ανέφερε: "Δεδομένα αποθηκευμένα στο Save Data Cloud δε μπορούν να κρατηθούν εκτός της συνδρομής", αφήνοντας να εννοηθεί πως τα cloud saves θα χάνονται μόλις η συνδρομή λήξει για οποιοδήποτε λόγο. Αν και υπάρχει χρονόμετρο για να ξαναγραφτούν οι παίκτες, και ενώ αυτοί δε θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα saves τους χωρίς συνδρομή, η Nintendo εξήγησε την πολιτική της που δίνει 180 μέρες στους παίκτες ώστε να αποκτήσουν νέα συνδρομή και να ανακτήσουν τα save τους.

Η Nintendo έχει ήδη επιβεβαιώσει πως τίτλοι όπως το Splatoon 2 και τα Let's Go Pikachu/Eevee δε θα υποστηρίζουν cloud saves. Εξήγησε πως "το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών θα υποστηρίζει cloud saves. Παρόλα αυτά, σε μερικά παιχνίδια η λειτουργία θα μπορούσε να επιτρέπει να ανακτούνται αντικείμενα που έχουν ανταλλαχθεί, ή θα επανέφερε τον παίκτη σε multiplayer ranks που έχουν χαθεί. Οπότε σε αυτά τα παιχνίδια η λειτουργία δε θα είναι ενεργή ώστε να υπάρχει fair play".

Τέλος, η Nintendo έχει επιβεβαιώσει πως οι τίτλοι NES θα παίζουν για μία εβδομάδα offline πριν χρειαστούν επανενεργοποίηση, και πως θα μπορούμε να αγοράσουμε συνδρομή χρησιμοποιώντας Nintendo Gold Points.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Σε περισσότερες κονσόλες μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους οι κάτοχοι Switch Άνοιξε το Nintendo Switch Online Nintendo Switch Online: Τα παιχνίδια του NES μπορούν να παιχτούν offline για 7 ημέρες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα